Noklausies! ⟩ "Laimīgs būt" - dziesma par svarīgāko svētku noskaņās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto.

Valsts svētku noskaņās muzikālā apvienība "Sapņu spēle" radījusi simbolisku videoklipu un dziesmu "Laimīgs būt". Skaties videoklipu un dungo līdzi!

Muzikālā apvienība "Sapņu spēle" par dziesmas vēstījumu atklāj, ka šī brīža pasaulē svarīgākais jautājums ir, kā saglabāt savas saknes un savu būtību. Izjūtot netālu notiekošo karu, slimības un dabas katastrofas, mūsuprāt, cilvēkiem nepieciešams rast papildu spēku sevī.

"Pat senie latvieši spēku rada dziesmās – ejot strādāt uz lauka, sagaidot pasaulē bērniņu vai kad bija nospiests garastāvoklis. Mēs ņēmām šo gudrību no mūsu senčiem un radījām mūsdienu latviešu spēka dziesmu."

"Mēs – visi cilvēki – esam vienādi, un mūsu lielākā vēlme ir būt laimīgiem. Mēs visi gribam mīlestību, dzīvību, cilvēcību, attiecības, cerību un māju sajūtu. Es – tāpat kā tu – vēlos laimīgs būt. Tik vienkārši tas ir," uzsver mūziķi.

Dziesmas "Laimīgs būt" videoklips

Videoklipa mākslinieks ir arī apvienības "Sapņu spēle" bundzinieks Artūrs Slaviks, komponists – pianists Kārlis Bērziņš, dziesmu radīja basģitārists Oskars Krūklis un ģitārists Ģirts Pavēnis, teksta autore – dziedātāja Signija Miltiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu