"Čau, čau - te Raiders Raitis!" (3)

21. gs. slavenības: tiktokeri. Intervija ar @raidersraitis
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Devītais viesis raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Raitis Čerņavskis, kurš vietnē "Tik Tok" zināms kā @raidersraitis.

Raita sekotāju skaits sasniedzis nepilnus 53 tūkstošus, un viņa publiskotie video kopumā saņēmuši 1,3 miljonus "patīk".

"Čau, čau, te Raiders Raitis!" - šo sveicienu, visticamāk, dzirdējis ikviens, kurš interesējas par Latvijas "Tik Tok" vidi. 

Tāpat Raitis iemantojis atpazīstamību ar saviem video par "Tesla" automašīnu un citiem "gadžetiem". "Tie "gadžeti", ko es rādu, ne visiem tas ir saprotams, kāpēc tādi man ir un ko es ar viņiem daru, līdz ar to es atšķiros no pārējās auditorijas," runājot par savu panākumu atslēgu saka Raitis.

Viņš gan nav gatavs apstāties un drīzumā pārsteigs "Tik Tok" vidi ar paša radītām tehnoloģijām. Kādām - uzzini video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Savukārt Raita izaicinājuma video meklē TVNET "TikTok" kontā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu