Aminata emocionāli atvadās no šova "Dejo ar zvaigzni"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminata un Maksims Kravčenko
Aminata un Maksims Kravčenko Foto: publicitātes

"Dejo ar zvaigzni" desmitajā tiešraidē žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet dziedātājai Aminatai ar partneri Maksu Kravčenko. Pēc izbalsošanas Aminata dalījusies ar emocionālu ierakstu. 

Aminata vietnē "Instagram" publiskojusi ierakstu, kurā atskatās uz piedzīvoto.

"Šīs bija 10 krāšņas un neaizmirstamas nedēļas! Jūtos ārkārtīgi laimīga un pateicīga, ka manā dzīvē ienāca “Dejo ar zvaigzni”. Maks, paldies tev, ka biji brīnišķīgs deju partneris, ka iemācīji man dejot, izmantot mīmiku un nebaidīties! Labāku deju partneri es sev iedomāties nevarētu!" raksta Aminata.

Viņa turpina: "Šī bija ļoti laba skola un pieredze, kas mani atvēra un kas paliks ar mani uz ilgu laiku un noteikti noderēs arī turpmāk uz skatuves! Cilvēki, kurus es satiku un ar kuriem iepazinos tuvāk šova laikā… Jūs visi esat fantastiski!!! To saku no sirds! Skaisti, talantīgi, drosmīgi, atklāti, ar nenormālām darbaspējām un ļoti labsirdīgi!" 

Tāpat viņa pateicas šova veidotājiem un skatītājiem, kā arī žūrijai, rakstot: "Paldies žūrijai par labiem komentāriem, iedvesmu, dažreiz arī par “pievērtām acīm”!"  

Jau ziņots, ka 20. novembra tiešraidē tika noskaidroti šova "Dejo ar zvaigzni" pusfinālisti - TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, Leļļu teātra aktrise un seriāla "Nemīlētie" varone Elīna Bojarkina un Marts Puniņš, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons un Olena Čerikova, un M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels ar Jelizavetu Maniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu