Olga Kambala mainīs tēlu, lai atbrīvotos no sliktās enerģijas pēc "čuhņas" skandāla (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Olga Kambala gatava vizuālām pārmaiņām, lai atbrīvotos no sliktās enerģijas, ko uzņēmusi pēc "čuhņas" skandāla.

Olga savam vīram prasa atļauju, vai drīkst apgriezt īsus matus, sakot, ka pēdējā laikā saņēmusi ļoti daudz negāciju un, pēc viņas domām, mati ir tie, kas enerģiju pievelk, tāpēc Olga vēlas atbrīvoties no visa sliktā.

"Uz liso es negriezīšu. Netaisīšu Britniju Spīrsu, kaut gan man piestāvētu."

Spriedelējot par topošajām pārmaiņām, Olga vīram pastāstīja, ka savulaik viņai bijusi zēngalviņa. 

Ja viņa nogriezīs un pārdomās, un ja kaut kas nepatiks, man būs pizģ*ts, pārliecināts ir Kaspars. Vīrs iesaka Olgai nesteigties ar pārsteidzīgiem lēmumiem. 

Viņa vīru uzklausa un lemj par labu bizītēm.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka sabiedrībā plašu rezonansi raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas frāze burtiski pārņēma sabiedrību. Olga vairākkārt uzsvērusi, ka "čuhņas" skandāls nopietni ietekmējis gan viņas mentālo veselību, un viņa tādēļ sākusi apmeklēt psihologu, gan cietis arī viņas bizness.

Dažu dienu laikā Kambalas saņēma virkni negāciju, nosodījumu un pat draudus. Kambalas lēma nākt klajā ar paziņojumu, uzaicinot mediju pārstāvjus uz preses konferenci. Konferencē Kambalas paziņoja, ka tiesāsies ar pāridarītājiem un pacels mobinga jautājumu valstiskā līmenī.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu