Par šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājiem kļūst Maksims Busels un Liza Manija (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Emocionāli, pārsteidzoši un krāšņi noslēdzies šīs sezonas skatītākais TV šovs "Dejo ar zvaigzni". Par šova uzvarētājiem kļuva  Maksims Busels un Liza Manija.

Kā zināms, šovakar par uzvaru un galveno balvu – 15 000 eiro – cīnījās trīs pāri - M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels un Liza Manija, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs, kā arī grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons un Olena Čerekova.

Finālistiem šī ir bijusi patiešām izaicinoša nedēļa, jo katram no viņiem finālam jāsagatavo trīs priekšnesumus.

Kā pirmie finālā uzstājās Maksims un Liza. Viņu pirmā deja bija žūrijas izvēlēta – lēnais valsis. "Atturība, elegance, bīstamība" - tā Maksims un Liza raksturo savu pirmo fināla priekšnesumu. Kā otro viņi dejoja džaivu. Savu dalību šovā viņi noslēdza ar brīvā stila deju filmas "La La Land" mūzikas pavadījumā, kuras pamatā stāsts, līdzīgi kā filmā, būs par savu sapņu piepildījumu.

Otrie finālā uzstājās Rūta un Viktors. Arī viņu pirmā deja bija žūrijas izvēlētais lēnais valsis. Rūta un Viktors ar deju, priekšnesumu un stāstu uzbūra skaistu un sirsnīgu Ziemassvētku ainu, lai atgādinātu, ka Ziemassvētki ir vien pēc dažām nedēļām. Kā otro deju Rūta un Viktors izdejoja džaivu, kas ir viens no priekšnesumiem, kas skatītājiem visspilgtāk palicis atmiņā, jo tas noslēdzās ar... kūku Viktora sejā! Šoreiz . Savu noslēdzošo deju brīvajā stilā Rūta un Viktors veltīja dejai un mīlestībai pret deju, rādot, ka dejot tiešām var katrs.

Savukārt ar trešo kārtas numuru uzstājās Jānis un Olena. Kā pirmo deju žūrija viņiem izvēlējās sambu. Pirmo reizi šo deju viņi izdejoja košos putnu tērpos, kuras stāsta pamatā bija žubītes savaldzināšana. Šoreiz dejā sekoja stāsta turpinājums. Kā otro redzējām mīlestības deju rumbu. Jānis un Olena savu stāstu par mīlestību parādīja tik aizkustinošu, ka žūrijai trūka komentāru. Bet pēdējā šova deja bija brīvajā stilā, Jāni atbalstīja viņa grupa "Citi zēni". 

Žūrija šajā reizē vērtējumu dejotājiem nelika, vien izteica savus komentārus par redzētajiem priekšnesumiem. Šova uzvarētājus noteica skatītāju balsojums.

Par šova uzvarētājiem kļuva Maksims Busels un Liza Manija.

Šova godpilno otro vietu ieguva Jānis Pētersons un Olena Čerekova, savukārt trešās vietas ieguvēji ir Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs.

Vakars patiesi bija krāšņs - šova producenti bija parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem visa vakara gaitā. Šovā atgriezās visi iepriekšējās nedēļās izbalsotie dalībnieki ar saviem priekšnesumiem.

Uz skatuves kāpa arī duets "Bujāns", kas bija īpašs veltījums visiem šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniekiem.

Jau nākamajā svētdienā, 11. decembrī, būs īpašs "Dejo ar zvaigzni" raidījums, kurā parādīs šova aizkulises.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" aizkulises

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu