Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Olga Kambala pozē pikantā fotosesijā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Pašmāju šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala jau atkal ļāvusies erotiskai fotosesijai pie pazīstamā fotogrāfa Aleksandra Sokolova. Daļu no fotosesijas viņa publiskojusi vietnē "Instagram".

Šī nav pirmā Olgas pieredze, pozējot teju kailai. Pie publiskotajiem foto viņa raksta: "Mūsu mīļākās fotosesijas pie ģeniālā Aleksandra Sokolova. Aleksandrs ir tas retais fotogrāfs, kurš neapstrādā bildes, nobildē un uzreiz visas bildes tavas, un visas ideālas.

Viņš jebkuru sievieti pārvērš par dievieti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

Viesojoties sarunu raidījumā "Zilonis studijā", Olga Kambala pastāstīja vairāk par fotosesiju pirms gada, kad ļāvās pikantai fotosesijai pie Sokolova.

Lēmums par labu šādai fotosesijai ticis pieņemts pēc tam, kad viņa ieraudzījusi šī fotogrāfa darbus. "Es padomāju, ka es arī tā gribu," sarunu šovā "Zilonis studijā" stāstīja Olga.

Viņai liels pārsteigums izrādījies tas, ka sākumā ar fotogrāfu bijusi ilga saruna, kuras laikā Sokolovs kā psihologs Olgu "izģērbis".

"Viss beidzās ar to, ka uztaisījām otru fotosesiju, kad es atnācu kopā ar vīru," saka uzņēmēja un norāda: "Mūsu bildes rotā mūsu guļamistabu."

Aplūkojot fotogrāfa "Instagram" profilu, viņš uzreiz iepazīstina ar fotosesiju cenām: ""Pie loga" kailfoto 250 eiro; "Vannā" 300 eiro; "Ar virvēm" 300 eiro; "Pie loga" kailfoto+veļā 350 eiro, "Pāra" 400 eiro."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu