Ko darīt šajās brīvdienās? Piedalīties Ziemassvētku adventes brokastīs dzīvnieku patversmē!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Foto: publicitātes foto no dzīvnieku patversmes "Ulubele"

Šo svētdien, 11. decembrī, Ulubele aicina savus draugus, atbalstītājus, brīvprātīgos un apkārtējo novadu iedzīvotājus no pulksten 11:00 līdz 15:00 pavadīt sirsnīgu, skanīgu un priekpilnu 3. adventi jau tradicionālajās Pateicības brokastīs un kopā sasaukt Ziemassvētku vecīti.

Paredzēta plaša pārsteigumu programma, lai gan lieliem, gan maziem viesim būtu silti ap sirdi un visi kopā Ulubeles četrkājainajiem draugiem radītu īstu Ziemassvētku māju sajūtu.

Foto: Foto: publicitātes foto no dzīvnieku patversmes "Ulubele"

Programmā:

1. Klātienē iepazīsimies ar dzīvniekiem – influenceriem – kas ir viņi un viņu saimnieki, un kā viņi ietekmē sabiedrības uzskatus?

2. Sacentīsimies izklaidējošā erudīcijas spēlē par dzīvniekiem, ko sagatavojušas “Prāta spēles”, ar lieliskām dāvanām uzvarētājiem no Ulubeles!

3. Panāc pretī un aizved mani mājās! – iepazīstināšanas “defilē” satiksim un varēsim aprunāties ar 6 lieliskiem Ulubeles suņiem, Ukrainas kara bēgļiem: Basju, Naurīti, Heidi, Bruni, Ļisu un Belliņu. Viņi ļoti grib atrast savas īstās mājas Latvijā!

4. Mācīsimies gatavot ierakumu sveces, izmantojot Ulubelē sakrātās tukšās konservu bundžas, ziedotos kartonus un parafīnu – tas notiks biedrības “Tev” puišu vadībā. Šobrīd Ukrainā sveces ir svarīgas gan armijai, gan civilajiem, kad nav ne apkures, ne elektrības. Decembra beigās biedrības pārstāvji dosies uz karadarbības zonu, lai nogādātu sveces tieši ierakumos.

5. “Laimes aka” Ulubeles zoopreču veikalā – piedalīties var visi!

Foto: Foto: publicitātes foto no dzīvnieku patversmes "Ulubele"

6. Prieku un pārsteigumu maziem un lieliem solījis sagādāt Ziemassvētku vecītis, kurš nāks pie mums pāri Līču pļavām un kuram varēsim uzticēt savas vēlēšanās un lūgumus.

7. Būs balvu izloze zinošākajiem un ātrākajiem aptaujas par mājdzīvnieku labturību Latvijā dalībniekiem (5 no katra novada). Izlozēsim 20 “Josera” sagādātos dzīvnieku barības komplektus vienam mēnesim, ar ko palutināt savu, drauga vai kādas dzīvnieku patversmes/dzīvnieku aizsardzības organizācijas suni vai kaķi! 

8. Ziemassvētku brokastis skanīgas un priecīgas darīs studija “Nots”.

9. Būs Ziemassvētku labdarības tirdziņš ar karstiem dzērieniem un Ziemassvētku saldumiem.

10. Par siltiem, gardiem itāļu ēdieniem un dzērieniem ar latvisku akcentu rūpēsies lieliskā “Lazanjas Republika”, kuras četrkājainā saimniece ir Ulubelē adoptētā seniore Krista.

11. Pasākumu vadīs un Ziemassvētku vecīti palīdzēs sasaukt un uzņemt Mārtiņš Kapzems.

Ziemassvētku pateicības brokastu valūta jau tradicionāli būs Zelta pogas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu