Agrita Bindre atklāj neglaimojošu informāciju, pametot bēdīgi slaveno tīkla mārketinga kompāniju (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Agrita Bindre-Blumenaua
Agrita Bindre-Blumenaua Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pavisam nesen paziņoja, ka pamet Krievijas kompāniju "NL International", kurā darbojās vairākus gadus. Aiziešana nav palikusi bez sekām - viņa cīnās par savu nopelnīto naudu un pret nievājošo attieksmi. 

Šovā "Ģimene burkā" Agrita atklāj, ka pēc paziņojuma par Krievijas kompānijas "NL International" pamešanu cilvēki dalījās divās daļās - vieni viņu atbalstīja, taču citi izteica nosodījumu ar tekstu: "Kur tu biji agrāk?"

Nu Agrita atklāj savu nostāju. "Manas svārstības tiešām pastiprinājās, sākoties karam. Mēs taču vēl sākumā ar māsu un līdzgaitnieku grupiņām braucām palīdzēt ukraiņiem.

Es svārstījos - es it kā palīdzu ukraiņiem, tai pašā laikā darbojos krievu kompānijā.

Produkts man patīk, palīdzēt arī patīk, un tobrīd šķita, ka es atradu iekšējo balansu."

Viņa turpina: "Tika daudz runāts ar kompānijas prezidentu, līderiem. Bija nolemts, ka atteiksimies no Krievijā ražotām precēm un ejam tikai Eiropas virzienā. Ar laiku sapratu, ka tomēr joprojām uz kastītēm ir Krievijas ražojums, klienti arī aizvien vairāk sāka atteikties, to redzot.

Viens ir tas, ka mēs skaļi saucam: "Eiropa, Eiropa", bet otrs ir tas, ka mums skapī stāv Krievijā ražotas preces."

Agrita norāda, ka šajā svārstību laikā viņai nāca jauns darba piedāvājums, kuru viņa pieņēma.

Šobrīd Agrita meklē risinājumu, lai atgūtu savu nopelnīto naudu "četrciparu skaitļa" izteiksmē, kas atrodas viņas "NL International" kontā. Tiesa, tas esot bloķēts.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu