Armands Simsons publisko iepriekš neredzētus jaunības dienu foto ar sieviņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs Armands Simsons vietnē "Instagram" sirsnīgi apsveicis savu sievu Ivetu vārda dienā, daloties ar foto no jaunības dienām.

Pie publiskotajiem kadriem viņš raksta: "Mana Iveta. Kā toreiz, kopš 1995. gada, tā joprojām mana! Un es zinu, ka viņai ir kaut kādas burvju tabletītes, lai šo visu saglabātu, stiprinātu un katru dienu vēl vairāk vairotu! Mīlu tevi/mīlam tevi mūsu Iveta!

Iveta ir labākais, kas ar mani/mums šajā dzīvē ir noticis, publiski sveicot sievu vārda dienā!"

"Skaidrs ir viens! Ja tu nebūtu, Iveta - nebūtu es, nebūtu mēs! Paldies mammai Rutai un tētim Jurim, ka Ivetu devāt ne tikai sev, bet arī mums!" tā Simsons.

Četru bērnu tēvs regulāri publisko ģimenes foto, parādot kopā pavadīto laiko. Viņš arī vairākkārt skaidrojis, kā ir sadzīvot ar piecām sievietēm. "Super forši, kolosāli, superīgi! Ne kuram katram tādu laimi ir iespēja piedzīvot! Varbūt esmu izredzētais! Un dažreiz jau viņām ar mani ir jāsadzīvo, ne man ar viņām!"

Armandam un Ivetai ir četras kopīgas meitas – Patrīcija Paula, Eimija Pola, Heidija Petra un mazulīte Odrija Pērle.

Atgādinām, ka šā gada jūnijā Armands un Iveta Simsoni svinēja 18. kāzu jubileju, bet pavisam kopā viņi ir 27 gadus. Abu mīlas stāsts sākās jau skolas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu