"Kopš oktobra viņš atslēdzis visus telefonus." Pazudis no Krievijas uz dzimteni atbēgušais aktieris Andris Lielais

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Lielais
Andris Lielais Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Krustpunktā"

Saeimas vēlēšanu ietvaros aktieris Andris Lielais uzrunāja savus vēlētājus, apbraukājot Zemgali, tāpat bija biežs viesis televīzijā un aktīvs “Facebook” platformā, aicinot balsot par “Attīstībai/Par” un viņu pašu jo īpaši. Pašlaik Lielais ir pazudis, un viņa atrašanās vietu nezina arī tuvākie draugi, šonedēļ vēstīja izdevums “Privātā Dzīve”.

Neviennozīmīgi vērtētais aktieris no Krievijas uz Latviju bēga pavasarī, atsakoties no Krievijas pilsonības, kā arī atbalstot Ukrainu.

Latvijā aktieris ieradās ar cerībām par jaunu dzīvi, bet ar uzturēšanos viņam palīdzēja Rihards un Sarmīte Pīki. Pašlaik Sarmīte nezina drauga atrašanās vietu, un pastāv aizdomas, ka Lielais varētu būt atgriezies Krievijā.

"Kopš oktobra viņš atslēdzis visus telefonus, noslēdzis sociālos tīklus un nolīdis pagrīdē.

Viņš ļoti pārdzīvo neveiksmi vēlēšanās. Daudzi Andrim teica, ka neīsto partiju bija izvēlējies.

Bet kurš gan tādu iznākumu varēja paredzēt? Andris man teica, ka viņš nevēlas ne ar vienu kontaktēties un viņam vajag pārdomāt dzīvi," žurnālam skaidro Alksnītis, kurš pats ar Lielo pēdējoreiz īsi parunājies 2. decembrī.

Alksnītis iezīmē, ka Lielajam Latvijā nav piedāvāts darbs viņa profesijā, bet strādāt "kaut ko zemāku" viņš nav vēlējies.

Karjera vairs nav iespējama arī Krievijā, turklāt Lielajam tur esot parāda dēļ nobloķēts konts.

"Mēs ar draugiem smejamies – gaidām, kad Andris atkal parādīsies kādā no Solovjova raidījumiem. Es gan ļoti ceru, ka kaut kas tāds nenotiks," izdevumam komentē Alksnītis, ironizējot par Lielā iepriekšējos gados piekopto dalību Kremļa propagandas šovos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu