"Es negribu padoties!" Agritas jauniņais kavalieris gatavs uz visu, lai atgūtu mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Nesen kļuva zināms, ka izjukušas šova "Ģimene burkā" zvaigznes Agritas Bindres-Blumenauas attiecības ar jauniņo mīlnieku Jāni Bumbieru. Tiesa, jaunais vīrietis nav gatavs tik viegli padoties. 

Šova "Ģimene burkā" jaunākajā sērijā Agrita vēršas pie Jāņa, vaicājot, ka viņš redz abu turpmāko komunikāciju, uz ko vīrietis atbild: "Ir vajadzīga komunikācija un laiks tam visam - ja grib kaut ko labot, ir jāvelta laiks un ir vajadzīga komunikācija, nevis dienā viens, divi teikumi."

Agrita norāda, ka viņai šobrīd esot smagi un iemesls tam esot šāds: "Es gribu, bet es nezinu, vai es varu. Kā es arī minēju, tas ritms, kas man ir vismaz līdz mēneša beigām ir tik ļoti iegriezts vāveres ritenī, man ir tik daudz atbildību, es nevaru atkratīties ne no vienas no atbildībām, tādā veidā mazināt vai atbrīvot laiku."

Tiesa, aizkadrā Agrita saka ko pavisam citu: "Man tiešām laika nav, bet laikam, ja stipri gribētos un pie tā ļoti, ļoti piedomātu... Vienkārši šobrīd visa ir par daudz." 

Arī iepriekš Agrita uzskatīja vairākus citus iemeslus, kāpēc nevēlas turpināt attiecības ar Jāni. 

Gados jaunais kavalieris gan uzskata - ja grib, tad var atrast brīvo laiku. Viņš ir apņēmības pilns glābt šīs attiecības. "Es cenšos un daru visu. Es katru vakaru esmu gatavs satikties, sazvanīties... Ko man vēl piedāvāt no savas puses? Es varu vienīgais sēdēt aiz durvīm vai aiz loga, un tad mēs varam runāt vai vismaz redzēt!"

"Es negribu padoties, un būtu diezgan muļķīgi visam atmest ar roku. Es darīšu visu, ko es vien varu izdarīt, lai mums viss izdotos," tā Jānis.

Kā zināms, Agrita vēl nav oficiāli šķīrusies no savu bērnu tēva, ar kuru attiecības izjuka pērn. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu