Lietuvā uzstāsies leģendārā rokgrupa "Scorpions"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Nākamā gada 19. jūnijā Lietuvā, Kauņas "Žalgiris" arēnā pasaules turnejā "Rock Believer" uzstāsies vēsturiskā hita "Wind of Changes" izpildītāji, leģendārā rokgrupa no Vācijas - "Scorpions".

Kā vēsta koncerta rīkotāji, "Scorpions" Baltijas valstīs ir viesojusies vairākkārt un Lietuvā atgriezīsies pēc septiņu gadu pārtraukuma.

Arī iepriekšējā rokgrupas uzstāšanās notika "Žalgiris" arēnā 2016. gadā, toreiz pulcējot plašu fanu pulku gan no Lietuvas, gan Latvijas.

Jaunajā koncertturnejā "Scorpions" prezentēs albumu "Rock Believer".

Šis ir grupas 19. studijas albums. "Rock Believer", kas iznāca 2022. gadā, šobrīd ir viens no pārdotākajiem albumiem Vācijā, Francijā, Beļģijā, Somijā, Polijā, Polijā, Šveicē un citās valstīs, kā arī ierindojies otrajā vietā ASV un Apvienotās Karalistes rokmūzikas albumu topos.

Tas ir grupas pirmais studijas darbs kopš 2015. gadā izdotā "Return to Forever", pārtraucot ilgāko pārtraukumu starp albumiem grupas pastāvēšanas vēsturē.

"Scorpions" ar vērienu sāka "Rock Believer" pasaules turneju Lasvegasā (ASV), kur grupa nospēlēja deviņus koncertus pēc kārtas. Grupa pārsteidza fanus arī ar jaunu versiju leģendārajam hitam "Wind of Change", kas tika dziedāts Ukrainas atbalstam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu