Elenas Dedženeresas šova līdzproducents un dīdžejs miris 40 gadu vecumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Elenas Dedženeresas sarunu šova dīdžejs un dejotājs Stīvens "TWitch" Boss, kurš plašu atpazīstamību guva kā dīdžejs un līdzproducents Elenas Dedženeresas sarunu šovā, miris 40 gadu vecumā, raidsabiedrībai CNN apstiprināja viņa sieva Elisone Holkere Bosa.

"Ar nožēlu man ir jāapstiprina, ka mans vīrs Stīvens mūs ir pametis," norāda Holkere Bosa. "Stīvens ar savu klātbūtni izgaismoja pat visdrūmākās dienas... Viņš augstāk par visu novērtēja savu ģimeni, draugus un kopienu. Viņš bija mūsu ģimenes mugurkauls, labākais vīrs un tēvs, kā arī iedvesmas avots saviem faniem."

"Esmu pārliecināta, ka nepaies neviena diena, kad mēs nepagodināsim viņa piemiņu. Es un it īpaši mūsu trīs bērni lūdzam privātumu šajā smagajā laikā," sabiedrību uzrunā atraitne.

Plašāka informācija par viņa nāvi netika sniegta.

Lauleņi savu devīto kāzu jubileju nosvinēja vien pirms pāris dienām.

Boss dzimis Montgomerijā, Alabamas štatā. Savu iesauku "TWitch" Stīvens ieguva bērnībā, jo viņš bijis hiperaktīvs bērns.

2003. gadā Boss bija MTV raidījuma "The Wade Robson Project" pusfinālists, kā arī ieguva otro vietu televīzijas talantu konkursā "Star Search".

Iegūstot otro vietu konkursā "So You Think You Can Dance" 2008. gadā, sākās viņa ceļš uz slavu, un vēlāk viņš atgriezās konkursā kā tiesnesis, lai vērtētu tā dalībniekus.

Elena Dedženeresa viņu pieņēma darbā par dīdžeju savā populārākajā sarunu šovā 2014. gadā, un viņš plecu pie pleca ar Elenu strādāja šova tapšanā līdz šī gada pavasarim, kad sarunu šovs tika izbeigts. Boss bija arī šova līdzproducents.

Elena sociālajā tīklā "Facebook" arī ir izteikusi līdzjūtību Bosa zaudējumā: "Mana sirds ir salauzta. Es viņu mīlēju, "TWitch" bija mana ģimene. Man viņa pietrūks. Lūdzu sūtiet labas domas viņa sievai Alisonei un viņu trim bērniem."

Viņš uzturēja kontaktus ar faniem, izmantojot savus sociālo mediju kontus, bieži publicējot videoklipus, kuros viņš dejo kopā ar sievu.

Boss savu pēdējo "Instagram" ierakstu bija publicējis pirmdien, 12. decembrī, kurā viņš ar sievu bija redzami dejojam pie Ziemassvētku eglītes.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu