Mūziķis Fakts atgriežas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Mūziķis un studijas producents Fakts, īstajā vārdā Jānis Šmēdiņš jaunajā gadā nolēmis pievērsties aktīvākai savu ierakstu izdošanai un noslēdz līgumu ar vienu no lielākajām pasaules ierakstu izdevējkompānijām "Warner Music".

Lai gan ikdiena Jānim paiet darbos vistiešākajā veidā piedaloties mūzikas industrijas norisēs, viņš, savā ierakstu studijā "Prime Time Records" veic dziesmu producēšanu, apstrādi un pēcapstrādi lielai daļai Latvijas mūziķu. Tomēr tagad ir nolēmis veltīt vairāk laika sev un savu dziesmu izdošanai:

“Beidzot, pēc ilgāka laika, esmu pabeidzis savu atgūšanās procesu gan no globālajām problēmām, gan no personīgajām, un esmu gatavs atgriezties gan pie klausītājiem, gan uz skatuves. Esmu sajūsmā par man radušos iespēju iegūt jaunu komandu un spert nākamo soli savā karjerā. Esmu pateicīgs un ārkārtīgi priecīgs paziņot to, ka esmu noslēdzis līgumu ar vienu no lielākajām pasaules ierakstu kompānijām "Warner Music".”

Jau gada pirmajā mēnesī, 24. janvārī, pie klausītājiem nonāks jaunais Fakta singls, kas vienlaikus būs mūziķa debija "Warner Music Baltics" paspārnē.

“Šis gads mums visiem ir bijis visai darbīgs un piepildīts, un laikam nav labākas sajūtas kā noslēgt gadu ar jaunu sadarbību. Esam priecīgi par talantīgā mūziķa Fakts pievienošanos mūsu ierakstu kompānijai! Ar nepacietību gaidām janvāri, kad klausītājiem būs dzirdama mūziķa jaunā dziesma,” ar sajūtām dalās Miko Maninens, Warner Music Baltics direktors.

Fakta personīgā skatuves karjera sākusies 2005. gadā, bet profesionāli sācis darboties 2009. gadā kopā ar Gacho.

Pēc nepilniem 10 gadiem 2017. gadā klajā nāk Fakta solo debijas albums ”Vainīgs tu”, kas saņem slavinošas atsauksmes, daudziem koncertiem un spilgtiem panākumiem. Albumam sekoja vairāki EP, kas ziņoja gan par “Vainīgs tu” izskaņu, kā arī par nākotnes turpmākajiem plāniem: otro studijas albumu, kurš pie klausītājiem nenonāca gan personīgo, gan globālo iemeslu dēļ.

2022. gada nogalē noslēdz līgumu ar vienu no lielākajām pasaules ierakstu izdevējkompānijām Warner Music.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu