2022. gadā neiztikt bez publiskām ķengām, kas nu jau ieguvušas skandālu statusu. Lūk, skaļākās jezgas Latvijas šovbiznesā!

Gluzunovu šķiršanās 

Šā gada sākumā ar skandālu izjuka šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētājas Elīnas Gluzunovas un viņas trīs bērnu tēva Artjoma deviņus gadus ilgā kopdzīve.

"Mēs sevi šajās attiecībās sen bijām izsmēluši," sacīja Elīna, norādot, ka abu starpā bijuši "visādi aizvainojumi".

Neilgi pēc tam kļuva zināms, ka Artjoms patiesībā jau 10 gadus ir precējies ar citu sievieti. Artjoma oficiālā sieva ir taizemieti, ar kuru viņš saskatījies, apmeklējot masāžu pirms 10 gadiem. Kopdzīvei gan nav bijis lemts ilgs mūžs, aptuveni pusgads, un sieva bijusi spiesta Latviju pamest. Kopš tā laika abi laulātie vairs nav tikušies.

Nepilnu pusgadu pēc skaļās šķiršanās un abu pušu publiskajiem apvainojumiem viens otra virzienā, pāris nolēma attiecības atjaunot.

“Mēs dzīvojam kopā, audzinām bērnus. (..) Visvisādi attiecībās gājis, bet mēs nolēmām, ka mēģināsim pēdējo reizi – ja sanāks, tad sanāks," intervijā žurnālam “Klubs” šā gada maijā atklāja dziedātāja, kura uzskata, ka attiecības ir jākopj, jāatrod kompromisi.

"To sapratu brīdī, kad nebijām atkal sagājuši kopā, – Artjoms palika pie manis pa nakti, es viņu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp