Madaras Raabes ģimene kļuvusi kuplāka (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: madara.raabe/ Instagram

Influencere un divu meitu māmiņa Madara Raabe (agrāk Kiviča) pavēsta jaunumus -  viņas ģimene kļuvusi kuplāka. 

Madara Ziemassvētkos saņēmusi īpašu dāvanu, par ko viņa pastāstījusi arī saviem sekotājiem: "Ziemassvētki man vienmēr saistās ar klusumu, saticību un mirkli kopā. Tas ir brīdis, kad sakām paldies tuvākajiem. Paldies Keitijai un Kimai, ka man ir iespēja būt jūsu mammai, un īpašs paldies Jānim, ka mums esi un varam gāzt visus kalnus kopā.

Un, protams, par dzīves skaistāko pārsteigumu. Lai visiem sirsnīgi, ģimeniski un mīļi svētki! No mums un mūsu ģimenes jaunākās meitenes Beilijas!"

Lūk, ģimenei pievienojusies suņu meitene Beilija.

Jāatzīmē, ka dzīvnieku patversme "Labās mājas" atgādina, ka mājdzīvnieks nav svētku dāvana, un tāpēc līdz šī gada beigām tā pārtrauc suņu un kaķu adopciju, lai izvairītos no riska, ka mājdzīvnieks ticis iecerēts kādam kā Ziemassvētku vai Jaungada dāvana.

Patversmes pārstāve Rigonda Bērziņa uzsvēra: "Atšķirībā no citām dāvanām, mājdzīvnieku nevar atgriezt atpakaļ, ja nav pareizais izmērs, krāsa vai cita īpašība. Mājdzīvnieks ir ģimenes loceklis 10-15 gadus."

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" aicina suņu un kaķu jaunos saimniekus šajā laikā atvest dāvanas citiem patversmes iemītniekiem, nākt ciemos uz patversmi, nolūkot mīluli, sagatavot māju jaunā ģimenes locekļa uzņemšanai, taču vest viņu mājās varēs tikai pēc visu svētku pavadīšanas laika.

Kā citas sabiedrībā pazīstamas personības atzīmēja Ziemassvētkus, lasiet zemāk.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu