Nagijevs pēc mēnešiem ilgas klusēšanas dalās ar dziļdomīgu vēstījumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas televīzijas raidījumu vadītājs un aktieris Dmitrijs Nagijevs pēc astoņu mēnešu klusēšanas sociālajos tīklos publiskojis jaunu video.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Nagijevs savos sociālajos tīklos reti kaut ko publisko, taču katrs ieraksts šķietami atsaucas uz notiekošo. 

Piemēram, dienu pirms Krievijā tika bloķēta piekļuve vietnei "Instagram", Nagijevs atvadījās no saviem "Instagram" sekotājiem ar melnbaltu video, kurā redzams skujot galvu: "Uz redzēšanos! Mēs noteikti vēl tiksimies. Es jūs mīlu, neskatoties uz zaudēto cerību skāņo garšu. Kā teica mans vectēvs pie dievgalda: "Ko es, vecais, esmu sadarījis?""

Šis video izraisīja fanu spekulācijas par to, ka Nagijevs devies prom no Krievijas, taču, reaģējot uz runām, viņš dalījās ar jaunu video. "Atbildu tiem, kas vaicā, kur es esmu. Šeit es esmu! Tiem, kuri saka - brauc prom no šejienes -, paši brauciet prom! Dima ir mājās." 

Savukārt pēc tam, kad atklājās krievu karavīru pastrādātās zvērības Ukrainas pilsētā Bučā šā gada aprīlī, Nagijevs publiskoja melnbaltu foto un ierakstu: "Varbūt pietiek." 

Nu slavenais šovmenis dalījies ar jaunu video un novēlējumu Jaunajā gadā.

"Tā gribas vienkārši padzīvot un vienkārši pastrādāt. Žēl, ka laiks aiziet neatgriezeniski. Es jūs mīlu, esiet laimīgi. Laimīgu Jauno gadu!" video saka Nagijevs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu