Grēta Tūnberga jau atkal sajūsmina internetu, reaģējot uz Teita aizturēšanu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Neilgi pirms tam, kad Rumānijā tika aizturēts bijušais kikbokseris, bēdīgi slavenais influenceris Endrjū Teits viņš sociālajos tīklos agresīvi vērsās pie klimata aktīvistes Grētas Tūnbergas. Nu viņa jau atkal sajūsminājusi internetu, reaģējot uz notikušo. 

Atgādinām, ka 29. decembrī Rumānijā tika aizturēts Teits aizdomās par cilvēku tirdzniecību un izvarošanu.

Dienu pirms aizturēšanas Teits vietnē "Twitter" vērsās pie deviņpadsmitgadīgās klimata aktīvistes Grētas Tūnbergas, uzskaitot savas automašīnas un to radītās CO2 emisijas. "Lūdzu, norādi savu e-pasta adresi, lai es varētu nosūtīt pilnu sarakstu ar savu automašīnu kolekciju un to attiecīgajām milzīgajām emisijām," tā Teits.

Tūnberga reaģēja uz šķietami nievājošo attieksmi pavisam asprātīgā veidā, rakstot: "Lūdzu, apgaismo mani. Sūti uz smalldickenergy@getalife.com (latviski - mazā locekļa enerģija@iegūsti dzīvi.com).

Šāda atbilde arī Teitam lika reaģēt un viņš publiskoja video, kur izsaka pateicību Tūnbergai par savas e-pasta adreses publiskošanu, sakot: "Paldies, ka ar savu e-pastu apstiprināji, ka tev ir mazs loceklis."

Taču paša Teita neuzmanības dēļ video parādījās picu kaste, kas apstiprināja Teita atrašanos Rumānijā. 24 stundu laikā pēc video publiskošanas viņš tika aizturēts.

Tūnberga, reaģējot uz aizturēšanu, jau atkal savā manierē komentēja situāciju, rakstot: "Lūk, kas notiek, ja tu nešķiro savas picu kastes."

Endrjū Teita aizturēšana
Endrjū Teita aizturēšana Foto: Reuters/ScanPix

Atgādinām, ka pirmo reizi popularitāti ārpus sporta Teits guva, piedaloties 2016. gada Lielbritānijas raidījuma "Lielais brālis" ("Big Brother") sezonā, kas noslēdzās visai dramatiski.

Teits tolaik ieguva sliktu slavu un tika padzīts no raidījuma filmēšanas, jo internetā izplatījās video, kurā redzams, kā viņš ar siksnu sit sievieti. Toreiz Teits apgalvoja, ka tā bijusi daļa no lomu spēles, kurai video redzamā sieviete bija piekritusi. Viņš arī sacīja, ka izmantojis filca, nevis ādas siksnu.

Kādā intervijā Teitam jautāja, ko viņš domā par draudzeņu ceļojumiem bez dzīvesbiedra dalības tajos. Vīrietis pamatīgi aizsvilies, izsakot nicinošus, seksistiskus komentārus.

Šā gada 26. jūnijā par sava superauto "Bugatti Chiron Pur Sport" novietošanu laukumā pie Brīvības pieminekļa Teits saņēma 55 eiro sodu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu