Patrisha ar jauno singlu vēlas motivēt un iedrošināt vientuļos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Patrisha sveic savus klausītājus jaunajā gadā ar singlu “Hush”. Pēc garākas pauzes šī dziesma, kuras pamatmotīvi ir enerģija un motivācija, tapusi angļu valodā.

Dziedātāja Patrisha debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības “Universal Music Group” paspārnē, togad arī saņemot balvu “Zelta Mikrofons” par Labāko debiju. Patrisha dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības – piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu.

Par jauno dziesmu mūziķe stāsta: “Dziesmā runāju par to, ka, paliekot vienam, jāspēj sevī saglabāt spēks, nedrīkst pazaudēt mērķtiecību un spēju pastāvēt par sevi un savu pārliecību.

Taču nevar aizmirst, ka katram cilvēkam ir arī vājie un emocionālie brīži, un nereti mums pašiem ir jāmāk būt savai atbalsta sistēmai, stiprajam plecam, jo pilnībā varam paļauties tikai paši uz sevi.”

Dziesmas autori ir Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, dāņu mūziķe Nanna Pripa Pedersena, Krists Indrišonoks, Rūdolfs Budze un Jūlijs Melngailis. Singla mūzikas video versiju veidojusi Madara Dzintara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu