"Sportisti ir ļoti egocentriski cilvēki..." Kaspara Gorkša bijusī sieva atklāj, kāpēc izjuka abu laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sabiedriskās organizācijas "Hospiss" brīvprātīgā, komunikāciju aģentūras vadītāja un leģendārā futbolista Kaspara Gorkša bijusī sieva Ieva Gorkša intervijā žurnālam "Santa" atklāti runā par abu šķiršanās iemesliem. 

Gorkšu pāris kopdzīvē pavadīja 15 gadus, un abiem ir divi bērni. Kā atklāj Ieva, viņi satikās 18 gadu vecumā un apprecējās, kad viņai bija 20.

Viņa gan uzsver, ka stāsts nav par to, ka apprecējās pārāk jauni, bet gan to, ka laika gaitā atsvešinājušies. "Atsvešināšanās sākas ar mazām lietām ikdienas komunikācijā, kas beigās apaug kā no kalna ripojoša sniega bumba," tā Gorkša.

Viņa atklāj, ka attiecību laikā vairākkārt mainījuši dzīvesvietu. "Profesionāla sportista ģimene vienmēr pielāgojas. Mēs nekad nezinājām, cik ilgi konkrētajā vietā dzīvosim, kad nāksies pārcelties. Attiecīgi mēs neinvestējām mūsu mājvietās un nekur īsti neiesakņojāmies –

pēc būtības mums nebija māju.

Dažkārt cilvēkiem šķiet, ka sportistu sievas dzīvo skaistu luksusa dzīvi, bet… Sportisti ir ļoti egocentriski cilvēki: ja tā nebūtu, spēles laukumā viņi nespētu panākt labus rezultātus. Un, jo augstākā līgā kāds sāk spēlēt, jo vairāk tiek apčubināts.

Pašam sportistam sāk šķist, ka šādi viņš ir jāapčubina arī mājās. Kādā mirklī tas kļūst nogurdinoši un smagi."

Gorkšs ir spēlējis gan Zviedrijā, gan Anglijā, taču Ieva norāda, ka viņai allaž pietrūcis Latvijas. Prombūtnes laikā viņai arī pietrūcis pašrealizācijas. "Pēc astoņiem Londonā nodzīvotiem gadiem atgriezos Latvijā: sākās lielais braukāšanas periods. Šeit rūpējos par biznesu un periodiski ar bērniem braucu pie vīra. Bet, šādi dzīvojot, komunikācija kļūst saraustīta un sarežģīta. Katrreiz, kad atgriezos Latvijā, ļoti ilgojos un skumu pēc Kaspara – tik ļoti bija sarasts būt ar otru. Bet pagāja laiks, es pieradu dzīvot viena ar bērniem, un, kad atkal aizbraucām uz Angliju, bija no jauna jāsarod dzīvot kopā," atminas Ieva.

Pēc tam, kad pāris iegādājās īpašumu Latvijā un Kaspars beidza aktīvās sportista gaitas, Ievai šķitis, ka ģimenei "sāksies normāla ikdienas dzīve". 

"Bet mēs līdz tai netikām. Distance attiecībās savu nospiedumu bija atstājusi."

Savukārt komentējot 2020. gadā izskanējušo ziņu, ka Ieva vērsusies tiesā pret bijušo vīru par uzturlīdzekļu piedziņu, viņa apgalvo - šķiršanās notikusi miermīlīgi, taču pienāca brīdis, kad uzturlīdzekļi, kas esot nelieli, maksāti netika. "Kamēr runa nav par naudu, mums ir brīnišķīgas attiecības," tā Ieva.

Kā zināms, abu laulība tika šķirta 2017. gadā. Ievai šobrīd jaunu attiecību nav, un arī bijušais futbolists 2021. gada maijā sarunā ar režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" sacīja, ka arī viņam nav attiecību un steigas arī nav.

Pilnu interviju ar Ievu Gorkšu lasi žurnāla "Santa" janvāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu