Bokseris Zutis un slavenā "tiktokere" Pakalne apstiprina savas attiecības (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne Foto: publicitātes

18. janvārī pie skatītājiem atgriezīsies realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunā sezona - ar jauniem varoņiem.

Dzejniecei Magonei Liedeskalnai un pašmāju apspriestajai Kambalu ģimenei pievienojas ne mazāk provokatīvs pārītis. Savu privāto dzīvi un attiecības TV kameru priekšā izrādīs skandalozais bokseris Kristaps Zutis un viņa mīļotā sieviete - “tiktokere” Elīna Pakalne. Abi līdz šim runājuši izvairīgi par savu draudzību, atstājot intrigu par to, cik tad patiesībā nopietnas ir pārīša attiecības.

Taču nu noslēpumainības plīvurs ir kritis un viņi ne tikai oficiāli apstiprinājuši attiecību statusu un to, ka sākuši kopdzīvi, bet arī gatavi ielaist TV kameras savā mīlas ligzdiņā, kurā ievākušies pavisam nesen.

Cik saskanīga ir abu kopdzīve? Kā Elīnai izdevās savaldzināt un pieradināt “vientuļo vilku” Zuti, kurš līdz šim priekšroku devis brīvām attiecībām? Turklāt tas vēl nav viss – realitātes šovam pavisam neparastā ampluā pievienosies arī mūziķis Nauris Brikmanis, kurš pošas ielūkosies Latvijas populārāko slavenību mājokļos un noskaidrot, kas jauns viņu dzīvēs. 

Zutis un Pakalne sākuši kopdzīvi

Runas par to, ka Zutis un Pakalne satuvinājušies, uzvirmoja jau vasaras sākumā, taču ar attiecību statusa apstiprināšanu abi nesteidzās, atrunājoties, ka ir tikai labi draugi, kuri strādā pie kopīgiem projektiem. Teju pusgadu abiem izdevās tīt visus ap pirkstu, līdz beidzot tapis zināms – pārītis dzīvo zem viena jumta un savu privāto dzīvi izrādīs TV šovā. “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem abi sola iespēju visā krāšņumā ielūkoties viņu ikdienā un sadzīvē. Zutis izrādīs, kā notiek viņa boksa treniņi, kuros piedalās arī Elīna, cik meistarīgi izdodas tikt galā ar abu suņu meiteņu audzināšanu, kā arī to, kā skaudrie bērnības notikumu noveduši viņu līdz palīdzēšanai citiem un aktīvai dalībai labdarības projektos. Nokļūsim arī Kristapa dzimtajā Sabilē un izzināsim viņam tik tuvās romu kultūras aizkulises. Bet Elīna padalīsies ar sava biznesa noslēpumiem un to, ko patiesībā nozīmē būt vienai no populārākajām “tiktokerēm” Latvijā. Cik salda izvērtīsies abu kopdzīve? Vai dumpīgajam Zutim izdosies tikt galā ar ikdienas rutīnu, sadzīves strīdiņiem un apņēmīgi pildīt uzticīgā dzīvesbiedra lomu?

Kambalu ģimenes glamūrīgā dzīve

Kambalu ģimenes fanus gaida īpaši patīkami jaunumi – TV kameru priekšā daudz biežāk būs redzamas Olgas meitas, ļaujot daudz dziļāk ielūkoties Kambalu klana ikdienā un savstarpējās attiecībās. Kaspars un Olga apņēmušies cīnīties par vecākās meitas karjeru un laimi, tāpēc dāvinās iespēju nokļūt Itālijā. Pēc bagātas modeles darba pieredzes gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām laiks viņai iekarot modes mekas Milānas virsotnes. Vecāki dosies līdzi Lukērijai, lai atbalstītu un iedrošinātu apmeklēt kastinga aģentūras, palīdzētu izveidoto modeles portfolio un tikt pie kārdinošiem līgumiem ar pasaules vadošajiem modes zīmoliem. Izbridusi cauri sabiedrības negācijām, ko sev līdzi nesa “čuhņas skandāls”, Olga apņēmusies uzlabot komunikācijas prasmes – lai turpmāk izskaustu “kas prātā – tas uz mēles” principu un vairs nekad viņai nenāktos rūgti nožēlot steigā paustos uzskatus.

Magone Liedeskalna - vai beidzot brīvas sievietes statusā?

Jau teju gada garumā skatītāji dzīvojuši līdzi Magones Liedeskalnas centieniem izšķirt laulību ar vīru Žani, taču nu tā vien šķiet, ka jau pavisam drīz varētu tikt nolasīts spriedums šķiršanās lietā. Magone no sirds cer, ka beidzot būs atkal brīva sieviete un varēs ļauties jaunām attiecībām. Jau iepriekšējā sezonā dzejniece burtiski uzplauka TV skatītāju acu priekšā – pucējās un vairāk rūpējās par sievišķīgiem nieciņiem, sevis lutināšanu. Arī šajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā Magone turpinās savu pašizaugsmes ceļu – viņa uzdrošināsies veikt izaicinošu ceļojumu uz Angliju ar draudzeni Daci un saviem trim mazajiem bērniem. Ceļojums izvērtīsies daudzās drāmās ar rūgtuma asarām un pat balderjāņu dzeršanu. Turklāt varam pačukstēt, ka tā laikā gaidāma kāda iepazīšanās ar noslēpumainu svešinieku, būs veikalu apmeklējumi ar visa budžeta iztērēšanu un nespēju pretoties Anglijas lētajām cenām, kā arī emocionāls stāsts par vecāko dēlu, kuru Magone nav redzējusi gadiem…

Slavenību plejādei pievienojas mūziķis Nauris Brikmanis

Līdz ar Magones, Kambalu un Kristapa Zuša privātās dzīves peripetijām realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” arī šajā sezonā pavērs durvis uz citu sabiedrībā zināmu cilvēku privāto dzīvi. Nauris Brikmanis ir tik atraktīva personība, ka ir draugos ar daudziem sabiedrībā zināmiem ļaudīm – gan no mūziķu, gan šovu zvaigžņu un aktieru aprindām, pie kuriem viņš gatavs viesoties kopā ar šovu “Slavenības. Bez filtra”. Īpašā rubrikā savas mājas durvis Naurim vērs ne viena vien populāra personība, lai ne tikai ļautu ielūkoties tur, kur citiem ieeja liegta, bet arī padalītos ar savas dzīves jaunumiem. Nauris pošas ciemos gan pie Adrianas Miglānes, kura nesen paziņojusi par šķiršanos, grupas “DaGamba” līdera Valtera Pūces, apspriestākās politiķes Ramonas Petravičas, kā arī pasākumu vadītāja Arvja Zēmaņa un citiem. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu