"Mans vīrietis!" Ieva Brante pēc šķiršanās no vīra sākusi jaunas attiecības (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieva Brante
Ieva Brante Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas vadītāja, juriste Ieva Brante intervijā žurnālam "Ieva" apstiprina, ka sākusi jaunas attiecības.

Brante, kura vēl pērnā gada izskaņā, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" rubrikā pie Valda Meldera, sacīja, ka ir brīvas sievietes statusā, nu sākusi jaunas attiecības.  

"Tās negaidītās lietas ir visskaistākās – kad atnāk tā īstā sajūta un tev saka: ņem mani!" par negaidīto iepazīšanos saka Brante.

Viņas mīļotais ir deju skolotājs un arī lektors matemātikā Latvijas Universitātē Māris Gunārs Dzenis. Abi iepazinās balles deju skolā.

"Ne es, ne viņš tobrīd neko nemeklējām, un tas ir tas skaistākais. Māris nav publiska persona, nekādā veidā nav saistīts ar politiku, publicitāti, sociālajiem medijiem," atklāj Brante, piebilstot, ka viņas publicitāte jaunajam kavalierim mēdz būt liels izaicinājums. "Taču viņš ir gudrs un drosmīgs. Un tāpēc viņš ir mans vīrietis," tā Brante.

Atgādinām, ka Brante, runājot par izjukušo laulību, pērn sacīja: "Mans dzīves ritms un mans ātrums ir tāds, ka viņš joprojām var uzkāpt Himalajos, tikai, kamēr viņš kāps, es būšu uzkāpusi un nokāpusi septiņas reizes."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 11. janvāra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu