Straumētākais ieraksts ar ELEKTRUM ⟩ "Bermudu Divstūris" atgriežas latviešu mūzikas straumes virsotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Lai veicinātu Latvijas mūzikas apriti mūzikas straumēšanas vietnēs, “Zelta Mikofons” sadarbībā ar zīmolu ELEKTRUM piedāvā iknedēļas straumētāko ierakstu topu ziņu portālā TVNET.

2023. gada 2. nedēļas straumēšanas servisos Latvijā top 3 populārākās dziesmas ir palikušas nemainīgas, tikai ierindojas citā secībā: pirmais ir “Bermudu Divstūra” un “Apvedceļa” hits “Brāl, ar dzīvi nekaulē”, tam seko “Singapūras Satīna” un “A-Eiropa” sadarbība dziesmā “Uz Seen”, un trijnieku noslēdz MSencis un Grandmaster Neon hits “Pie**** seju”.

Foto: publicitātes.

Savukārt mūzikas straumēšanas servisos starptautiskajā dziesmu topā Latvijā visklausītākā ir Instasamka ar dziesmu “ЗА ДЕНЬГИ ДА” (Par naudu jā), kam seko Bibī Reksas un Dāvida Getas dziesma “I’m Good (Blue)”. Savukārt trešajā vietā ir dziesma “Creepin'”, kas ir mūziķu Metro Boomin, The Weeknd un 21 Savage sadarbība.

Foto: publicitātes

Datu monitoringu no lielākajā mūzikas straumēšanas vietnēm, tajā skaitā no “Youtube”, nodrošina Lielbritānijas kompānija “Ranger computers”, kas mūzikas industrijā darbojās jau kopš 1993. gada.

Jau ziņots, ka “Zelta Mikrofons '23” nomināciju sarakstu papildina arī ar “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopoti gada ietvaros mūzikas vietnēs internetā visvairāk klausītie jaunākie Latvijas mūziķu skaņdarbi, kas izdoti no 2021. gada 1. decembra līdz 2022. gada 1. decembrim un straumēti visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu