LTV žurnāliste pametusi Latviju (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Revidents" vadītāja un Radio SWH ziņu balss Ieva Strazdiņa pametusi darbu un pārcēlusies uz ārzemēm, šonedēļ vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". 

Lēmumu aiziet no darba Strazdiņa pieņēmusi novembrī, skaidrojot to ar izdegšanu. "Nereti no mājām izgāju piecos no rīta un atgriezos ap desmitiem vakarā," atminas Strazdiņa, norādot, ka mūžīgā strādāšana pārvērtās nemitīgā sagurumā, neapmierinātībā un zilos riņķos zem acīm. 

Uz to norādījis arī Strazdiņas līgavainis Ādams, kura dzimtene ir Skotija. Pāris kopš Ziemassvētkiem ir pārcēlies uz Edinburgu, kur Ieva bauda atpūtu. "Pagaidām grūti pateikt, vai uz palikšanu," tā Ieva. Viņa neslēpj - bez darba ir grūti, taču tas bijis viens no Ādama ultimātiem - viņa vismaz mēnesi nedrīkst neko darīt, tikai atpūsties un sakārtot domas.

Runājot par nākotnes plāniem, Ieva pieļauj, ka pēc atpūtas varētu strādāt attālināti.  "Bet, ja nu mums dzīve Edinburgā kādu iemeslu dēļ tomēr neizdosies un vajadzēs atgriezties, labprāt turpināšu darbu Latvijas Televīzijā," nosaka Strazdiņa.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 17. janvāra numurā!

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu