Ozols un rolands če nosauc pirmo "what the f..."* momentu "Zelta mikrofona" vēsturē

CopyDraugiem X Whatsapp

18. februārī tiks noskaidroti ikgadējās mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" laureāti. TVNET sadarbībā ar balvas rīkotājiem un nominētajiem mūziķiem jau trešo gadu pēc kārtas piedāvā spēli "Atrodi dziesmu!". Pirmajā videoraidījumā mājīgajās TVNET biroja telpās viesojās reperis rolands če un Ozols.

Šogad Ozola videoklips dziesmai "Tu tikai domā par sevi" nominēts "Zelta mikrofona" balvai kategorijā “Videoklips”, bet rolanda če vārds parādās veselās trīs nominācijās - albums "visurgājējs" izvirzīts kategorijā “Hiphopa mūzikas albums”, viņa videoklips dziesmai "Oda tusam" nominēts kategorijā "Videoklips", bet kopdarbs ar Donu "Brīnišķīga diena" cīnīsies par balvu kategorijā "Radio hits". 

Tāpat gan Ozols, gan rolands če uzstāsies “Zelta mikrofona” ceremonijas koncertā, kas norisināsies Ķīpsalas izstāžu hallē. 

Spēles ideja ir vienkārša. Mēs esam sagatavojuši 10 savulaik "Zelta mikrofonam" nominētus pašmāju dziesmu fragmentus no dažādiem laikiem, un viesu uzdevums ir atminēt - kas konkrēto dziesmu izpilda un kāds ir tās nosaukums.

Spēles dalībniekiem tiek dota arī viena papildiespēja - zvans draugam.

Kā veicās Ozolam un rolandam če - uzzini video!

* "What the f***?" - tulkojumā no angļu valodas: "Kas, pie velna?!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu