Zuša un Pakalnes kopdzīve sākas ar domstarpībām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajai sezonai nule pievienojušies bokseris Kristaps Zutis un "tiktokere" Elīna Pakalne. Abi arī sākuši kopdzīvi un īrē māju. 

Šova jaunās sezonas pirmajā sērijā Elīna atklāj, ka abi ir kopā kopš 2022. gada februāra, taču kopdzīvi sākuši tagad. "Kopdzīvi ar Elīnu es uzsāku tāpēc, ka kopā īrēt māju ir lētāk," aizkadrā pauž Zutis.

Abi šobrīd iekārtojas mājā, un neiztikt bez pirmajām domstarpībām - Elīnai ir daudz puķu, kas Kristapam atgādina ne visai patīkamas atmiņas no bērnības. "Man nepatīk puķes! Es, kad biju maziņš, man mammai bija ļoti, ļoti daudz puķes podos un puse no tām stāvēja manā istabā - es jutos kā botāniskajā dārzā! Bet galvenais iemesls, kāpēc man tās puķes nepatika, bija tas, ka katru fu****g sestdienas rītu, kad es biju pēc kaut kāda tusiņa vai dzeršanas, - viņa nāca ap deviņiem viņas laistīt!" atminas Zutis.

"Forši mums iesākās kopdzīve - heits (lat. - naids) pret puķītēm manām!" sašutumu neslēpj Elīna. 

Tāpat abu starpā radušās domstarpības par to, kur jāatrodas netīrajai veļai. "Es pusi savas dzīves esmu pavadījis, dzīvojot viesnīcā, braukājot apkārt pa pasauli. Viesnīcās ir pieņemts tā - ko tu nomet zemē, tas ir netīrs. Tāpēc es tās drēbes vakarā, kad es nāku gulēt, es viņas nolieku uz grīdas pie savas gultas un no rīta aiznesu mazgāties," saka Zutis.

"Tur kaut kas stāv?!" pie Elīnas vēršas viņas mīļotais, uz ko viņa atbild: "Tāpēc, ka es šodien savācu visu!"

"Es domāju, ka viss ir darbs un disciplīna. Arī attiecībās - trenējoties, nostrādājot kaut kādas lietas, - tās paliks labākas un kvalitatīvākas," par kopdzīves noslīpēšanu izsakās Zutis. 

Jāpiebilst, ka abi ir kopā ne tikai mājās, bet arī profesionālajā dzīvē - Elīna menedžē Kristapa kalendāru un atbild par finansiālo daļu.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu