Izjukušas ekspolitiķa Putņa 15 gadus ilgās attiecības ar mīļoto vīrieti (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Putnis
Roberts Putnis Foto: Paula Čurkste/LETA

Kādreizējais Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītājs, partijas "Progresīvie" bijušais priekšsēdētājs Roberts Putnis šķīris savu laulību ar  grafisko dizaineru Dmitriju Markovu, šonedēļ vēsta "Privātā Dzīve". 

Pāris sāka attiecības pirms 15 gadiem, taču oficiāli apprecējās 2020. gada sākumā. Neilgi pēc tam abi paziņoja, ka pamet Latviju un par mājām sauca Vācijas galvaspilsētu Berlīni. 

Nu Putnis sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj, ka abi dzīvo šķirti kopš 2021. gada oktobra.

Komentējot šķiršanās iemeslus, Putnis saka: "Mēs ar Dimu bijām pretpoli, kas pievelkas. Un mūs pievilka diezgan jaudīga seksualitāte, kas noturējās augstā līmenī. (..) Bet Berlīne ir pilsēta, kur sekss ir, šķiet, visvienkāršāk, vislētāk un jebkurā laikā un veidā pieejamais labums. Droši vien tas attiecībās relativizēja mūsu seksualitātes nozīmi. Šai bāzei samazinoties un vienlaikus mums abiem tik būtiski transformējoties, vienā brīdī uzdevām sev jautājumu, vai nav vērts attiecību modeli pārskatīt. Domājām – vai brīvībai vienam no otra nav lielāks potenciāls mūsu tālākai izaugsmei."

Abi par uzmanības trūkumu nesūdzas un Putnis atklāj, ka šobrīd viņam ir distancētas attiecības ar kādu "Milānā dzīvojošu brīnišķīgu cilvēku". Tiesa, viņš un Dima joprojām rūpējas par saviem suņiem.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu