Latviešu dizainere Agruma uzmirdz mīlestības pilnos kadros ar aktrisi Rebelu Vilsoni (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ārzemēs dzīvojošā latviešu dizainere Ramona Agruma, kura plašāku uzmanību izpelnījās pēc tam, kad kļuva zināms par viņas un austrāliešu aktrises Rebelas Vilsones attiecībām, nule nosvinējusi dzimšanas dienu.

Agruma vietnē "Instagram" publiskojusi virkni fotogrāfiju no savas 39. dzimšanas dienas, kā arī dalījusies ar sirsnīgu ierakstu, pieminot mīļoto Vilsoni.

"Paldies visiem par jaukajiem dzimšanas dienas apsveikumiem! Paldies manai mīlestībai Rebelai Vilsonei par vispārdomātāko dzimšanas dienas pārsteigumu, un paldies maniem draugiem, kuri vienmēr man liek smaidīt. Es jūtos mīlēta!" tā pie kadriem, kuros redzama arī Vilsone, vēsta Agruma. 

Jau ziņots, ka pērnā gada jūnijā Vilsone paziņoja, ka ir attiecībās ar modes dizaineri Ramonu Agrumu. Abas kopā ceļo, bauda dzīvi un sociālajos tīklos regulāri atrāda kopā pavadīto laiku.

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

"Vilsone un Agruma ļoti ātri sadraudzējās. Vilsones māte, kura dzīvo Sidnejā, nesen aizlidoja uz Losandželosu, lai satiktos ar meitas draudzeni. Dāmas apspriedušas ģimenes veidošanu un pat kāzas," atklāja sievietēm pietuvināta persona.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu