Slavenā ukraiņu influencere paziņo, ka tomēr neprecēs rīdzinieku Antonu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka savos sociālajos tīklos pavēstījusi, ka ar mīļoto Antonu pārdomājuši un tomēr neprecēsies. Tam esot pamatots iemesls. 

Stužuka, kura šobrīd ir ceturtā bērniņa gaidībās, nupat nākusi klajā ar negaidītu vēsti - kāzu ar mīļoto rīdzinieku Antonu tomēr nebūs.

Influencere par attiecībām ar Antonu runā vaļsirdīgi, pastāstot, ka šobrīd abu starpā iestājies neliels atsalums un tam par iemeslu ir viņu atšķirīgie viedokļi.

Viņa solīja aprunāties ar Antonu, lai noskaidrotu, cik daudz publiski var stāstīt par radušos strīdu.

Strīdi gan esot klusi, bez balss pacelšanas un norāda, ka bērni no tiem neciešot.

Kā zināms, pāris saderinājās pagājuša gada septembrī Parīzē. Jau drīzumā abi kļūs par vecākiem pirmajai kopīgajai atvasei.

Dažas nedēļas pirms saderināšanās pāris uz brīdi bija pašķīrušies, tomēr drīz vien atkal atrada ceļu viens pie otra. Salīgstot mieru, Stužuka stāstīja: "Mēs ar Antonu daudz esam apsprieduši mūsu attiecības un to, kādas tās mums izveidojušās šobrīd. Es patiesi uzskatu, ka mums ir ideālas attiecības."

Stužukai ir trīs bērni no iepriekšējās laulības. 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. 

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu