Zutis ar draudzeni runā par mantas sadali (1)

Sejas.lv
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne Foto: publicitātes

Bokseris Kristaps Zutis un "tiktokere" Elīna Pakalne realitātes raidījumā "Slavenības. Bez filtra" devušies testa braucienā ar elektroauto, kura iegādi šobrīd apsver. Izmēģinājuma laikā abi mīlnieki apspriež visai interesantu tēmu - kam paliks mašīna, ja abi izšķirsies.

Brauciena laikā pāris nonāk pie jautājuma, ko darīs ar mantām, ja abu kopdzīve beigtos ar šķiršanos. Kāds Kristapa draugs viņam esot teicis, ka šķiršanās gadījumā lielākā daļa ir jāatstāj sievietei, lai viņai būtu vieglāk sākt dzīvi bez vīrieša blakām. Kristaps šādu ierosinājumu atbalsta. Elīna par to ir patīkami pārsteigta, taču neslēpj, ka līdz galam tam nepiekrīt.

Viņa atzīst, ka nav feministe, bet uzskata šādu rīcību mazliet par negodīgu un kā piemēru min, ja abi ir sakrājuši naudu mašīnai, tad kopīgi tiek izlemts, kuram tā ir vairāk nepieciešama un noderīga, nevis uzreiz visu atdot sievietei. Tas esot jāskatās pēc situācijas.

Tāpat abi izspēlēja scenāriju - ko Elīna darītu, ja Kristapam uz ielas uzbruktu? Elīna pauda gatavību palīdzēt Kristapam un kautiņa laikā uzbrucējiem pūst acīs pipargāzi, taču slavenais bokseris par šādu mīļotās rīcību nebūtu pateicīgs, jo uzskata, ka tas neko nepalīdzētu. Viņš grib, lai Elīna vispār neiejaucas, jo iejaukšanās nenestu nekādus rezultātus.

Vairāk skaties 1188.lv!

Uz augšu