Balsojot par ELVI gada dziesmu, aicina ziedot Ukrainas atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ritvars Stankevičs

Balsojot par “Zelta Mikrofona ’23” nomināciju “ELVI gada dziesma” portālā tv3.lv, iespējams vienlaikus ziedot Ukrainas tautas atbalstam.

Maksa par zvanu sadarbībā ar portālu ziedot.lv tiks novirzīta ukraiņiem tik nepieciešamo elektroģeneratoru iegādei. Balsošana pa tālruni un ziedošana noslēgsies “Zelta Mikrofona ’23” tiešraides laikā 18. februārī.

“Zelta Mikrofona '23” producente Elita Mīlgrāve uzsver: “Apbrīnojot un cienot ukraiņu tautas izturību un drosmi, “Zelta Mikrofons” aicina arī mūs visus būt izturīgiem un neatlaidīgiem un turpināt palīdzēt katram pēc savām iespējām, lai ātrāk iestātos miers.”

Portāla ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta novērtē:

“Latvijas mūziķi kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā ir palīdzējuši savākt ievērojamus ziedojumus Ukrainas tautai. Milzīga pateicība no Ukrainas un tās cilvēkiem! Un sirsnīgs paldies “Zelta Mikrofona” organizētājiem par iespēju gada balvas skatītājiem ne tikai baudīt iemīļotu mūziķu priekšnesumus, bet arī atbalstīt Ukrainu!”

Akcijas svarīgumu paskaidro “ELVI Latvija” komercdirektore Laila Vārtukapteine: “Ir lieliski, ka varam apvienot savus spēkus, lai ar prieku un azartu atbalstītu gan savējos pašmāju mūzikā, gan Ukrainas tautu, kas neatlaidīgi un pašaizliedzīgi cīnās nežēlīgā karā par savu brīvību un visas demokrātiskās Eiropas vērtībām. Turklāt telefonbalsojums rada iespēju par ELVI gada dziesmu nobalsot arī tiem cilvēkiem, kas nevar piereģistrēties balsošanai ar sociālo tīklu profilu.”

Balsošanas tālruņu numuri:

90067020 - Būū un Edavārdi “Kur ir mana cilts?”.

90067021 - Citi zēni “Lieka štuka”.

90067022 - Dons “Tavs pieskāriens”.

90067023 - Grēta “Pāries”.

90067024 - Shipsea un Aminata “Tavi viļņi”.

90067025 - Sudden Lights “Laternas”.

90067026 - Tautumeitas un Renārs Kaupers “Muoseņa”.

90067027 - The Sound Poets “Pie vienas uguns”.

90067028 - ZeBrene un Sudden Lights “Pasaule trīc”.

90067029 - ZEĻĢIS “Vēl”.

Maksa par zvanu EUR 1.42. Ziedojumi tiks izlietoti ģeneratoru iegādei civilām un militārām vajadzībām.

Par “Elvi gada dziesmu” līdz 18. februāra vakaram joprojām būs iespējams nobalsot arī bez maksas portālā www.tv3.lv/zeltamikrofons/elvi-dziesma/.

Lai balsošanas pēdējā nedēļā uzturētu sportisku interesi, balsu skaits 11.februārī tiks aizklāts. Gan portālā TV3, gan telefona balsojumā nodotās balsis tiks apkopotas, un uzvarētāji tiks sumināti “Zelta Mikrofons’23” noslēguma ceremonijā sestdienas, 18. februāra vakarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu