Keitija Bārbale publisko videoklipu dziesmai "Rozes palātā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Marianas Dziļvaga" koncerts Talsos 10.12.2022. Pirmā no kreisās: Keitija Bārbale
Grupas "Marianas Dziļvaga" koncerts Talsos 10.12.2022. Pirmā no kreisās: Keitija Bārbale Foto: Facebook/Uldis Rudaks

Rīt Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu zālē un kanālā TV3 notiks Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons '23" pasniegšanas ceremonija. Kategorijās "Debijas albums" un "Indie vai alternatīvās mūzikas albums" nominētā mūziķe Keitija Bārbale publiskojusi jaunu videoklipu dziesmai "Rozes palātā" no nominētā albuma "Akmens dievs". 

Klipu veidojuši režisore Egija Smeile, operators Ritvars Bluka un producents Staņislavs Tokalovs. Mūzikas kritiķis un žurnālists Uldis Rudaks savā "Facebook" profilā vērtē: "Pirmoreiz dzirdēju "Rozes palātā" savā pasākumā "Kartupeļpalma Vējiem Līdzi" kultūras namā "Wiktorija" Liepājā, 2021.gada vasarā, un joprojām tā liekas viena no labākajām Keitijas dziesmām, kur trīs minūšu laikā viņa kā mega īsā rokoperā atklāj vairākas savas šķautnes no maigas melanholijas līdz dragājošam grandžam, iztiekot tikai ar balsi un akustisko ģitāru. Tagad beidzot tapis klips, kura kadrs ar atspulga dabisko efektu bija redzams jau pagājušā gada fon Stricka villas koncerta reklāmas plakātos."

"Jā, un kaut kādas sakritības rezultātā albums "Akmens dievs" ar Mārtiņu Krastiņu pie pults ierakstīts tieši turpat, kur viss šis vējainais stāsts uz jumta (vēl bez nu jau neiztrūkstošajiem stand-up stāstiņiem starp dziesmām) sākās, tieši kultūras namā "Wiktorija"," piebilst kritiķis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu