Pasaulslavenā aktrise Rebela Vilsone bildinājusi mīļoto no Latvijas (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone ir romantiskās attiecībās ar dizaineri Ramonu Agrumu no Latvijas. Nu abas dāmas ir saderinājušās, vēstī raidsabiedrība CNN.

Par bildinājumu pasaulei tapa zināms pēc Rebelas Vilsones publiskotajiem attēliem "Instagram". "Paldies zīmolam "Tiffany&Co" par satriecošo gredzenu un Disnejlendai par līdzdalību maģiskā pārsteiguma organizēšanā," raksta aktrise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Jau vēstījām, ka Vilsone, kura pagājušajā vasarā apstiprināja attiecības ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, intervijā podkāstam "Life Uncut" atklāja, ka mīļotās ģimenei ir grūtības pieņemt abu romantiskās attiecības.

Vilsone atminējās laiku, kad publiskoja abu attiecības, apstiprinot iepriekš izskanējušās runas, ka uz viņu tika izdarīts preses spiediens. Vilsone norāda, ka vēlējās šīs ziņas savai ģimenei pavēstīt pati, pašas izvēlētā laikā, taču saņēmusi epastu no Austrālijas izdevuma "Sydney Morning Herald", kas taisījies izpaust viņas seksuālo orientāciju. Aktrise atzinusies mammai, un viņas mamma nakts vidū devusies pie vecvecākiem, lai paziņotu šos jaunumus. Tiesa, viņas ģimene bijusi ļoti atbalstoša, ko nevarētu teikt par Ramonas radiem.

"Viņa nav publiska persona, tāpēc Ramonai tas viss ir daudz grūtāk. Skumji redzēt to, kas notika ar viņas ģimeni... Ceru, ka cilvēki tomēr mainīs savu attieksmi," podkāstā sacīja Vilsone.

Rebela "iznāca no skapja" pērnā gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"."

Abas kopā ceļo, bauda dzīvi un sociālajos tīklos regulāri atrāda kopā pavadīto laiku.

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

Pērnā gada novembrī Rebela kļuva par māmiņu. "Ar lepnumu varu paziņot, ka pasaulē nācis mans pirmais bērns Roisa Liliāna, kura piedzima ar surogātmātes starpniecību," pavēstot jaunumus, rakstīja aktrise.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu