Kristaps Zutis atklāti par avāriju, kurā gandrīz izdzisa viņa dzīvība (1)

Sejas.lv
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

“Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Kristaps Zutis un Elīna Pakalne devās uz Daugavpili, kur bokseris atsauca atmiņā kādu notikumu, kas gandrīz viņam maksājis dzīvību.

Šova skatītājiem nav noslēpums, ka Valentīndienas pārsteigums pāra mājās izgāzās ar lielu troksni, tāpēc Kristaps vēlējās iepriecināt savu draudzeni un aizveda randiņā uz Daugavpili. Tiesa, tur viņš dalījās ar kādu dramatisku notikumu.

Šogad aprit desmit gadi, kopš viņš cieta autoavārijā, tāpēc vēlējās apmeklēt vietu, kur tas viss noticis.

"Kad atbrauca ātrā palīdzība, es vairs nevarēju izturēt sāpes. Mediķiem nācies apstāties, jo es esot kliedzis un ārdījies. Iekšā bija salūzis galvaskauss, un ar katru asins plūsmu, ar katru sirds sitienu sāpes tikai palielinājās," atminas Zutis. 

Daugavpils slimnīcā Kristaps pavadīja septiņas dienas, bet nespējis izturēt tur esošo remontdarbu skaņas pārvests uz Rīgas slimnīcu. Avārija ir likusi viņam pārdomāt dzīvi un savas izvēles. Tāpat pēc notikušā viņš piezvanījis mammai un omītei, lai pirmo reizi dzīvē pateiktu, ka mīl viņas.

Vairāk par Kristapa un Elīnas attiecībām, ikdienas dzīvi un skandalozākajiem notikumiem uzzini realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”!

Uz augšu