VIDEO ⟩ Liene Ušakova pēc krāpšanas skandāla: "Esmu ieguvēja!" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Par vienu no 2018. gada skaļākajiem skandāliem kļuva dziedātājas un influenceres Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš apkrāpj sievietes. Nu viņa sarunu šovā "Zilonis studijā" atskatās uz šo pieredzi.

"Tagad, atskatoties uz visu piedzīvoto, kas saistās ar šo aplikāciju ["Tinder"], ar attiecībām ar pretējo dzimumu, esmu ārkārtīgi pateicīga, neskatoties uz manu negatīvo pieredzi," raidījumā atklāj Ušakova.

Ušakova uzskata, ka, pateicoties šai pieredzei, viņa ieguvusi arī kaut ko vērtīgu - labu draudzeni. "Viena no daudzajām apkrāptajām sievietēm, viena no šī vīrieša ķetnās iekritušajām palika stāvoklī no šī puiša. Ir piedzimis bērniņš – ļoti jauka meitenīte," saka Liene.

Abas iepazinās laikā, kad Liene publiski dalījās savā stāstā. Viņai pievienojušās vēl virkne sieviešu. "Patlaban mēs strādājam kopā. Viņa ir bijusi mana pasniedzēja. Man ir izveidojusies laba saikne ar cilvēku, kuru es satiku šajā nelaimē. Šobrīd, atskatoties uz to, kas notika pagātnē, esmu tikai un vienīgi ieguvēja," skaidro Liene.

Atgādinām, ka 2018. gada izskaņā Ušakova sociālajos tīklos izteica brīdinājumu citām daiļā dzimuma pārstāvēm par kādu vīrieti, kurš krāpjot sievietes.

Kā vēstīja Liene, abiem izveidojies galvu reibinošs romāns, kura laikā Ušakova viņam sarakstē atklājusi savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtījusi seksa video. Tam pāri - vīrietim ir pieejami arī Lienes pases un citi dati.

Kā vēlāk atklājies, vīrietis, neraugoties uz to, ka ir precējies un audzina trīs bērnus, apkrāpis vēl vismaz 500 sievietes.

Pēcāk Ušakova publicēja abu saraksti, kā arī telefonsarunas ierakstu, kurā vīrietis, raudot klausulē, atzīst savu vainu un izmisīgi vaicā, ko Liene vēlas saņemt par "Facebook" ieraksta izdzēšanu, kā arī norāda, ka būtu viņai atklājis visu patiesību, ja "mīlnieki" būtu atsākuši tikties.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu