20 minūšu ilgs skūpsts! Pašmāju pikantēriju šova dalībnieki ļaujas kaislībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju iepazīšanās un kaislību šova “Mīla kemperī” otrā sezona ir uzņēmusi apgriezienus. Dalībnieku starpā rodas stipras jūtas un redzamas pirmās greizsirdības izpausmes.

Amors ir noķēris iepriekšējas sezonas spožāko dalībnieku Dāvidu un digitālā satura veidotāju Janu Bruku, multimākslinieku Mārtiņu un vizāžisti Ilutu, kā arī jauno video satura veidotāju Ričardu un pozitīvo Ketiju. Stokholmas ieliņās pāriem bija jāveic viens no kaislīgākajiem uzdevumiem - ilgākais skūpsts. Par pārsteigumu, uzvaru šajā pārbaudījumā plūca pavisam jaunais video veidotājs Ričards un daiļā Ketija.

Jau pirmajā šova sērijā gados jaunais Ričards bija sajūsmā par Ketiju, tāpēc ātri vien abi mīlnieki izveidoja pāri, kuru savstarpējo ķīmiju ir pamanījuši visi. Stokholmas ieliņās šova dalībniekus sagaidīja pavisam kaislīgs uzdevums - kurš pāris spēs visilgāk skūpstīties. Lai arī sākumā šķiet, ka uzdevums ir vien pāris minūšu ilgs, šova dalībnieki pārsteigs skatītājus. Uzreiz atteicās piedalīties Monta un Raivis, jo viņu starpā ir tikai draudzīgas attiecības un abi sevi neredz kā pāri.

Par sākotnējiem līderiem šajā uzdevumā tika uzskatīti nupat izveidotais pāris Jana un Dāvids, taču, par lielu pārsteigumu, pārbaudījumā

uzvaras laurus plūca Ričards un Ketija, kuri papildus ieguva imunitāti nākamajā izbalsošanā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu