"Neko neredzēju un nevarēju elpot!" Dana Bjorka atklāj "Balss maskā" aizkulises

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Balss maskā" trešās sezonas pirmais raidījums
"Balss maskā" trešās sezonas pirmais raidījums Foto: publicitātes

Svētdien, 26. februārī, šova "Balss maskā" jaunās sezonas pirmajā raidījumā jau tika atmaskots pirmais dalībnieks - Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra direktore Dana Bjorka. Viņa raidījumam "Bez tabu" atklāj šova aizkulises.

Dana projektam piekritusi nekavējoties, tas devis lielisku pieredzi, bet pēc atmaskošanas viņa jūtas pat nedaudz atvieglota. Bjorka teic, ka šovs prasījis daudz laika un līdz tā beigām Danai pat nebūtu iespējas palikt.

Par Naktstaureņa tērpu Dana saka – viņai paveicies. Tas neesot bijis smags, apgrūtināta bijusi tikai redzēšana. "Man nebija tonnas uz sevis jāvelk vai jālien iekšā kādā karkasā. Kostīms bija diezgan viegls. Vienīgi maska bija ļoti liela. Šajā maskā neko neredzēju, nevarēju elpot. Dejojot man vajadzēja skatīties debesīs un mēģināt uztaustīt grīdu, tā, lai nepakristu vai lai šī deja izskatītos pēc dejas, nevis vienkārši pēc taustīšanās," atklāj Bjorka.

Foto: "Balss maskā" pirmais raidījums

Dana atklāja vēl kādu interesantu faktu - pavedienus par sevi neraksta pašas slavenības. Izdzirdot pavedienus par viņu, Dana tos sauc par ļoti sarežģītiem. Un tikpat sarežģīti Danai šķiet kolēģu pavedieni.

Viņa atklāj, ka nezina, kas slēpjas aiz citām maskām, bet atbalsta un fano par Kraukli.

Atgādinām, ka turpmākos desmit svētdienas vakarus kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigai muzikālai sacensībai, kur par uzvaru cīnīsies divpadsmit sabiedrībā populāras personības. Šova uzvarētājs balvā saņems 5000 eiro, ko novirzīs sevis izvēlētam labdarības mērķim.

Vairāk skaties video:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu