Mežonīgs un dīvains, tomēr aizraujošs stāsts - "Lietus suņi"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Mātes mīlestība pret savu vienīgo meitu. Senas un kaislīgas draudzības. Radošums, ko aizēno nabadzība un aizspriedumi. Jaunāko britu televīzijas BBC seriālu “Lietus suņi” (Rain Dogs) kritiķi nodēvējuši par mežonīgu un dīvainu, tomēr ļoti aizraujošu stāstu. Galvenajā lomā – godalgotā britu aktrise Dēzija Meja Kūpere (Daisy May Cooper). Pirmizrādi seriāls “Lietus suņi” piedzīvos 6. martā, un jau no 7. marta sadarbībā arī HBO tas būs skatāms arī LMT Viedtelevīzijā.

Kostello Džounsa ir rakstniece un vientuļā māte ar rokenrolu sirdī un mirdzumu acīs, sieviete, kura novērtē rensteles īpašo šarmu, taču darīs visu, lai no sliktām izvēlēm atturētu savu meitu, desmitgadīgo Airisu. Kostello lomā – Dēzija Meja Kūpere, kura plašāku sabiedrības uzmanību guva ar britu komisko seriālu “Šī zeme” (This country), Par darbu pie šī seriāla viņa saņēmusi divas BAFTA balvas, kā arī citus kino pasaulē nozīmīgus apbalvojumus gan kā labākā aktrise, gan scenārija līdzautore.

Selbijs bērnību pavadījis smalkā internātskolā un visu, ko zina, apguvis no amerikāņu rakstnieka, “Amerikāņu psihopāta” radītāja Breta Īstona Elisa. Viņš ir Kostello uzticams dvēseles radinieks un vienlaikus arī mīlošs kritiķis. Selbija lomā – aktieris Džeks Fārtings (Jack Farthing).

Glorija ir Airisas haotiskā un bezgalīgi krāšņā krustmāte, kurai sāk izbeigties iespējas sākt visu no jauna. Viņu attēlo spilgtā britu aktrise Ronke Adekoleho (Ronkẹ Adékoluẹjo), kuras aktierspēle augstu novērtēta uz Londonas teātru skatuvēm, viņa arī saņēmusi Londonas neatkarīgo teātru balvu Offie par izcilu performanci lugā Lava.

Visa šī dīvainā trijotne, kas gadu no gada nav tikuši skaidrībā paši ar savām attiecībām, virpuļo ap mazo Airisu, cenšoties panākt maksimālu komfortu arī šādā disfunkcionālā ģimenē.

Seriāla treileris:

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu