Andris Ērglis par dzīvi pēc hita "Ripoja akmens" iznākšanas: Es arī aizmirsos, sāku muļķības darīt

CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātājs Andris Ērglis, viesojoties TVNET jaunajā raidījumā "Pop trips", atklāja 2007. gada hita "Ripoja akmens" tapšanas stāstu un to, kā panākumi izmainīja viņa dzīvi. 

"Ripoja akmens" tika izdota neilgi pirms Ērgļa veiksmīgās dalības konkursā "Jaunais vilnis" 2007. gadā. Drīz vien klajā nāca dziesmas videoklips un albums, iekarojot klausītāju sirdis. 

"Mums bija baigi svarīgi parādīt, kāds tas "Cacao" vispār izskatās. Līderis ir Andris, un bija jāparāda, ka smuks! Tas arī ir izdevies - nav ko pielikt, nav ko atņemt," par videoklipu dziesmai "Ripoja akmens" saka dziesmas vārdu autors Guntars Račs. "Tur viss ir! Tas ir tāds promo video - paskatieties, kā tie puikas izskatās!"

Tieši Račs bija tas, kurš ierosināja grupu pārdēvēt par "Andris Ērglis un "Cacao"". Tiesa, šāds kompromiss ar mūziķiem nav tik viegli panākams, un arī grupas dalībnieks Tomass Kleins par to neesot bijis priecīgs. "Es mēģināju visiem ieskaidrot - redziet, kas notiek!" par Ērgļa "X faktoru" saka Račs. 

"Beigu galā mums [ar Kleinu] sanāca asa vārdu apmaiņa. Būsim godīgi, viņš bija apvainojies," atminas Ērglis. 

Ērglis neslēpj, ka pēc straujajiem panākumiem un dziesmas veiksmes stāsta viņš "aizmirsās" un piedzīvoja to, ko sauc par zvaigžņu slimību. "Es sāku muļķības darīt..." 

Pilnu interviju skaties 4. martā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālā "Klik"!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu