"Man bija klaustrofobija!" Zutis atklāti par dalību šovā "Balss maskā"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šova "Balss maskā" otrajā raidījumā tika atmaskota Torte, zem kuras slēpās bokseris Kristaps Zutis. Raidījumā "900 sekundes" sportists atklāj šova aizkulises. 

"Tā bija tāda ļoti liela avantūra. Uztraukums bija milzīgs, bet tad, kad es iekāpu maskā, es sapratu, ka es neredzu neko - es paliku vienatnē ar sevi, drusciņ klaustrofobiski tajā ķirsī. Pieredze bija episka!" saka Zutis.

Bokseris neslēpj, ka lielākais izaicinājums bijusi tieši dziedāšana. "Es biju ļoti, ļoti satraucies. Mums nācās arī nomainīt dziesmu. Dziedāšana nav mana stiprākā puse," tā Zutis, sakot paldies vokālajai pedagoģei Maijai Sējānei. 

Foto: "Balss maskā" otrais raidījums

Tortes maska svērusi 20 kg. "Vienīgais, par ko es domāju bija - kā nenoģībt, jo man tajā ķirsītī nebija pārāk daudz gaisa. Man ir drusciņ klaustrofobija. Vairāk tā bija cīņa ar sevi, lai vienkārši nostāvētu kājās," par savu masku izsakās Zutis. "Tā redzamība bija varbūt 3%."

Zutis saka, ka šovā turēs īkšķus par Briedi. "Ja es zaudēju, tad es zaudēju čempionam," tā bokseris, piebilstot, ka viņam nav ne jausmas, kas slēpjas zem pārējām maskām.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu