Antra Stafecka ir trešā bērniņa gaidībās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Antra Stafecka
Antra Stafecka Foto: publicitātes

Dziedātāja un Latvijas Radio 2 ētera balss Antra Stafecka paziņojusi, ka ir gaidībās. 

"Mana laime! Gaidot trešo bērniņu un apzinoties šīs laimes burvību, nezināju, ka varēšu kādreiz justies tā kā šobrīd! Neaprakstāmi, vienreizēji, arī grūti. Bet esmu pateicīga Visumam, ka varu savā dzīvē šo piedzīvot. Būt tik bagāta ar kuplu un spēcīgu ģimeni, kura pildās ar mīlestību ar vien vairāk un vairāk!" vietnē "Instagram" raksta Stafecka, papildinot ierakstu ar fotogrāfiju, kur redzama ar grūtnieces vēderiņu.

Viņa norāda, ka šos jaunumus vēlējusies pavēstīt pati, jo drīzumā dosies koncertturnejā un "šo turēt noslēpumā būs neiespējami". 

Kā zināms, 2021. gadā izjuka Stafeckas piecu gadu ilgās attiecības ar ģitāristu un mūzikas producentu Jāni Čubaru. Pirms tam Stafecka bija precējusies ar Ģirtu Lapsu - abu savienība pasaulē nāca divi dēli. 

Stafecka nav publiski runājusi par jaunajām attiecībām un neatklāj, kurš ir gaidāmā bērniņa tēvs, taču noprotams, ka tas ir Lauris Niedra, kurš vairākkārt parādījies Stafeckas sociālajos tīklos. Kā liecina internetā pieejamā informācija, Niedra ir hokeja vārtsargs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu