Šovu zvaigzne Magone saceļ kājās lidostas drošības kontroli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Magone Liedeskalns
Magone Liedeskalns Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna kopā ar draudzeni Daci un dēlu bija devušies uz Angliju, apciemot senu paziņu. Ceļojums ir beidzies, taču Magones piedzīvojumi ar to nebeidzas, jo sievietes somas saturs ir pievērsis lidostas drošības darbinieku uzmanību.

Magone kopā ar saviem ceļa biedriem ieradās lidostā, lai dotos mājās, taču viss nebūt nav tik mierīgi kā sieviete vēlētos. Noguruši visi dodas cauri lidostas kontrolei, un darbinieku uzmanību piesaista šķidrumi, kas atrodas Magones somā.

Sērijā Magone stāsta, ka esot sekojusi visām norādēm un šķidrumus turējusi atsevišķi, taču noprotams, ka līdz galam nav visu izdarījusi pareizi.

Sorry, nu ko, miegs nāk, ko jūs gribat, sasodīts! Ķēmi tādi, jūs diennakti būtu negulējuši, redzētu, kā būtu. Neko darīt, vismaz kafiju varēja atdot izdzert!” tā Magone.

Drošības kontrole Magonei konfiscēja kafiju, piena kokteili un zobu pastu, ar aizdomām par narkotiski vielu pārvadāšanu. Zobu pasta pat tika aizsūtīta uz analīzēm, taču nekas netika atklāts.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu