Zelma Jēgere atguvusi dzīvesprieku un izlaiž jaunu albumu "Diamond dust"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Zelma Jēgere
Zelma Jēgere Foto: LTV/ Lauris Vīksne

Mūziķe Zelma Jēgere (VIŅA) izlaidusi savu trešo soloalbumu “Diamond dust”. Šoreiz ar jaunu skanējumu un skatuves vārdu – Zelma. Albumā iekļauti septiņi skaņdarbi, kas sarakstīti angļu valodā pēdējo triju gadu laikā.

Albuma tapšanas procesā iesaistījušies dažādi mūziķi, katrs ar savu rokrakstu un skanējumu – Oriole, Kashuks, Arturs Liede, Andis Ansons, Andrjus Jaņuns, Kapteinis Reinis, Andris Buiķis, Oskars Ozoliņš, Erna Daugaviete, Matiass Herbergs un Marvins Langners no Vācijas, Rūdolfs Ozols, Valters Sprūdžs un Ralfs Eilands.

Dziesmas brīžiem spēcīgi kontrastē viena ar otru, kas ir raksturīga iezīme arī iepriekšējos Zelmas soloalbumos: “Periods, kurā tapis šis albums, patiesību sakot, ir bijis pilns sāpīgu notikumu un pārbaudījumu. Gandrīz visu 2021.gadu man vajadzēja vairāk koncentrēties uz savu mentālo veselību un labsajūtu, tādēļ laika un motivācijas mūzikai bija ļoti maz.

Paši pirmie skaņdarbi, kas tika sarakstīti (“Blue”, “How”), ir diezgan drūmi un depresīvi. Biju diezgan droša, ka finālā arī viss albums būs līdzīgos toņos, taču, palēnām atgūstot dzīvesprieku un degsmi, arī pāris dziesmas iekrāsojās pozitīvākās krāsās. Esmu ārkārtīgi pateicīga visiem cilvēkiem, kas ir bijuši daļa no manas atbalsta komandas gan muzikāli, gan emocionāli šī radošā darba tapšanas procesā.

Zinu, ka liela daļa manu klausītāju ir noilgojušies pēc jauna VIŅAs albuma, un varu pačukstēt, ka paralēli esmu jau sākusi strādāt arī pie tā.”

Albuma vizuālo noformējumu veidojis mākslinieks Sandis Mūrnieks ogles tehnikā uz audekla.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu