NMPD vadītāja Cipule apprecējusies ar savas kolēģes bijušo vīru (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule Foto: Sintija Zandersone/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule intervijā žurnālam "Ieva" atklāj savu un vīra iepazīšanās stāstu. 

Cipules vīram šī ir otrā laulība - iepriekš viņš bija precējies ar Cipules bijušo kolēģi. Vaicāta, vai šāda situācija nav mulsinājusi, NMPD vadītāja saka: "Kad precējos, man bija jau trīsdesmit. Pirms tam bija gan lielas mīlas, gan bildinājumi, bet nebija pārliecības, ka tas ir īstais cilvēks. Mamma sacīja: tu nekad neapprecēsies - tev tie brūtgāni cits par citu jaukāki, bet nav un nav labi... Un tad man reiz kāda sieviete, pusragana, pateica: savu nākamo vīru tu jau pazīsti! Intensīvi domāju - kurš no visiem maniem brūtgāniem tad ir tas īstais?

Nevienā brīdī man neienāca prātā, ka šis vīrietis ir precējies ar man pazīstamu cilvēku... Jā, situācija nebija vienkārša, taču mani mierināja tas, ka nebiju šo attiecību izjukšanas pamatā.

Un es nevienu brīdi neesmu nožēlojusi, ka izdarīju šo izvēli."

Viņa turpina: "Mans vīrs vienkārši vienmēr ir bijis mans īstais cilvēks. Nevarēja būt citādi, jo tā bija lemts. Mums nez kāpēc ir iedoma, ka cilvēki pārī pieder viens otram, bet īstenībā neviens nevienam nepieder, un katram ir jāpieņem tie lēmumi, kas ir viņa pusē."

Cipule prāto, ja būtu apprecējusies ar to puisi, ar ko bija domājusi jaunībā, viņa nebūtu ne uz pusi tā, kas ir šodien. 

Kā zināms, pāris audzina trīs dēlus.

Pilnu interviju ar Lieni Cipuli lasi žurnāla "Ieva" 8. marta numurā!

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu