ZeBrenes un “Sudden Lights” dziesma “Pasaule trīc” izdota remiksa versijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kamēr “Sudden Lights” aktīvi gatavojas starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam, bet ZeBrene strādā pie saviem nākamajiem hitiem, producentu apvienība YDJ, apvienojoties ar producentu un dīdžeju Rodionu Gordinu, izveidojusi dziesmas “Pasaule trīc” remiksa versiju.

Producenti Lotars Lodziņš un Rodions Gordins stāsta: “Mēs ikdienā darbojamies vienuviet, “Labo ierakstu studijā”, kurā strādā mūsu komandas biedrs un miksētājs Jānis Kalve, tāpēc nonākt līdz šādai sadarbībai bija pavisam loģiski. Turklāt labi zinām, ka Latvijas dīdžeji būs ārkārtīgi priecīgi par kārtējo remiksu populārai latviešu dziesmai, jo regulāri izjūt dzimtajā valodā spēlējamā materiāla trūkumu. Esam neizsakāmi priecīgi arī par to, ka producents Kaspars Ansons ar dziesmas autora ZeBrene atļauju bija tik atsaucīgs un iedeva mums dziesmas vokālus, lai varam strādāt ar tiem un remiksēt. Turklāt ļāva mums izpausties, kā vien vēlamies.”

Producenti Lotars Lodziņš (no kreisās) un Rodions Gordins
Producenti Lotars Lodziņš (no kreisās) un Rodions Gordins Foto: Publicitātes foto

Abi producenti pauž apņēmību savu sadarbību turpināt, sacerot un producējot dziesmas Latvijas izpildītājiem, jo uzskata, ka sadarbībā ir nākotne. “Nevajag sēdēt savās “viensētās”, bet sadarboties, jo tā radošums un ideju daudzums aug eksponenciālā progresijā,” Lotars un Rodions ir pārliecināti, novēlot “Sudden Lights” panākumus Eirovīzijā.

“Pasaule trīc” remiksam pieejama gan radio, gan extended jeb pagarinātā versija - abas ir pieejamas populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu