"Kapelmeistars Group" piedāvā savu variāciju par tēmu "Libido"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Apvienība "Kapelmeistars Group" plašākam patēriņam novēlējusi jaunāko darbu, kas nodēvēts par "Libido". Skaņdarbs, veidots pašformulēta žanra opposite pop tradīcijās, ir intīms ceļojums pasaulē, ko daži varētu identificēt kā savu ikdienu, bet citi — kā sapni. Tikmēr grupas dalībnieki Kaspars Dumburs, ansis un Edgars Polis savu sacerējumu apraksta šādi: "Šī nav dziesma, tas ir koncerts; šī nav dziesma, tas ir stāsts."

"Libido" ir apvienības "Kapelmeistars Group" jaunākais veikums, kam drīzumā varētu sekot arī citi izlaidumi, pie viena neizslēdzot, ka mūziķi biežāk būs redzami uz skatuves, pašu vārdiem, "dziedējot daudzu jo daudzu ļaužu sirdis".

"Kapelmeistars Group" Latvijas mūzikas ainā sevi iezīmējuši ar līdz šim vienīgo pilna izmēra albumu "Raimons Pauls nav latvietis" (personvārda atveidojums ir apzināts), kas tika prezentēts 2017. gadā, Kauguru kultūras namā. Grupas dalībnieki ir kādreizējie klasesbiedri Kauguru vidusskolā. 

2021. gadā apvienība nāca klajā ar diviem singliem: "Lemon Peach" un "Cream Pie Blues". Pieminētie skaņdarbi - arī jaunākais - pieejami populārākajos mūzikas straumēšanas servisos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu