Latvijas slavenākais sieviešu pārītis atklāj, kā gatavojas kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāja savu iepazīšanās stāstu un to, kā gatavojas kāzām. 

Kā atklāj liepājniece Sendija, viņa pēc pārvākšanās uz Rīgu sāka trenēties pie Danutes, taču drīz vien abu starpā uzplaukušas romantiskas jūtas. 

Abām šīs ir pirmās attiecības ar sievieti. "Mums vīrieši neizdarīja neko - mēs esam biseksuālas. Mēs nešķirojam, kas starp kājām. Ja cilvēks ir foršs un kaut kādā ziņā dvēseles radinieks... Mums tas fakts nenotraucēja," skaidro Sendija.

Tieši Sendija bija tā, kas pirmā atklājusi savas jūtas Danutei. "Es nesaprotu, kas vispār notiek, bet es gribu tev pateikt kaut ko... Laikam tu man varbūt patīc," neveiklo sarunu atminas Sendija. Arī Danute atbildējusi ar to pašu. 

"Mēs nopirkām 0,7 l degvīnu. Nolikām istabā pa vidu, aizsēdāmies ar nenormālu distanci, un ar katru šotu gājām arvien tuvāk un tuvāk. Pārējais jau ir vēsture," abu iemīlēšanās stāstu atklāj Sendija.

Sendija un Danute ir kopā sešus gadus un šogad svinēs kāzas. Viņas laulās dziedātājs un mācītājs Ralfs Eilands. Tieši Sendija uzņēmusies atbildību par kāzu rīkošanu. "Es paprasu Danutes viedokli - viņa vai nu piekrīt, vai nepiekrīt."

Vaicātas, kā viņas par savām attiecībām paziņoja vecākiem, Danute saka: "Es pateicu tētim pa telefonu, viņš no sākuma īsti nesaprata. Vēlāk viņš man atzvanīja un teica: piedod, man vajadzēja laiku to sagremot, bet viss ir kārtībā, es tevi atbalstu!" Arī mamma bijusi atbalstoša, sakot: ja meita ir laimīga, viss ir kārtībā.

Sendijas stāsts ir nedaudz citādāks. "Brālis teica: "Labais!" Mamma pati saprata. Protams, viņa nebija super sajūsmā, jo vecāki liek cerības uz saviem bērniem - ka es būšu tā ar augstskolas izglītību, man būs tas perfektais vīrs un mums būs 30 bērnu, un tagad visi varēs aplaudēt, cik mēs esam perfekti. Un tad pēkšņi - wow!"

Sendija arī prāto, ko vīriešiem, kas ir geji Latvijā, ir daudz skarbāki apstākļi. "Mums tas neiet pāri," saka Sendija.

Runājot par sadzīvi, dāmas norāda - Sendija ir "runasvīrs un naudasvīrs, atbildības vīrs", bet Danute ir klusais ūdens un uzņemas tehniskās lietas, kas saistītas ar auto un māju.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu