Puzikovs atklāj, kādai jābūt viņa sievai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju pikantēriju šovam "Mīla kemperī" pievienojies jauns dalībnieks – dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, kurš uz randiņu dodas nevis ar vienu meiteni, kā tas bijis līdz šim, bet gan ar visām!

Puzikovs kopā ar meitenēm sēžas kemperī un dodas prom no pārējiem dalībniekiem. Brauciena laikā viņš iepazīstina ar sevi un atzīst, ka šovā meklē nopietnas attiecības. Vai šāds gājiens ir puiša stratēģija sievas meklēšanā?

Visām šova dalībniecēm jau ir savi pāri, taču tas neaptur puisi un viņš ir gatavs iekarot meiteņu sirdis. Jau skaļi apspriestā Jana Bruka par šādu puiša soli nebija priecīga, jo viņai par Nikolaju nav nekādas intereses.

Pirmā meitene, kas izrāda interesi par dziedošo policistu ir pasākumu organizatore Elīza, un uzreiz apsēžas kempera priekšā blakus Nikolajam, lai kopā baudītu garo ceļu pa Vācijas lielceļiem.

Brauciena laikā Nikolajs atklāj, kādas meitenes viņam patīk: “Man patīk pozitīvas, sirsnīgas, smaidīgas. Nav nekas konkrēts, jo vienmēr ir kādi plusi un mīnusi. Tu nevari dabūt pilnu komplektu. Tev vienmēr būs jāsadzīvo ar kādiem mīnusiem un plusiem. Man nepatīk, ka meitene smēķē. Tas gan...”

Ilgstošākās attiecības Puzikovam ir bijušas piecus gadus. Nikolajs vēlas ģimeni, bērnus, sievu un viņš ir gatavs iet uz pilnu banku, lai savu mērķi īstenotu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu