No Dailes teātra atlaistais Zāle atradis jaunu darbu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Zāle
Kaspars Zāle Foto: LETA

Aktieris Kaspars Zāle, kurš vairākus gadus tiesājās ar Dailes teātri, nu gatavojas strādāt citā teātrī. 

Atgādinām, ka Dailes teātris 2020. gadā pārtrauca darba attiecības ar aktieriem Zāli, Sarmīti Rubuli, Mārtiņu Poču, Aiju Dzērvi un Ivaru Auziņu. Vienlaikus teātris darbā pieņēma jaunos aktierus Kārli Arnoldu Avotu un Tomu Veličko. Tāpat teātrim pievienojās Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads.

Šā gada februārī Rīgas apgabaltiesa apmierināja Zāles prasību par atjaunošanu darbā Dailes teātrī un piesprieda piedzīt no teātra Zāles darba algas samaksu par laiku, kamēr noritēja tiesvedība. 

Zāle patlaban ir Dailes teātra štata darbinieks, taču sarunā ar "Privāto Dzīvi" apgalvo, ka jaunas lomas viņam nepiedāvā. Viņš gan par darba trūkumu nesūdzas - aktieris filmējas seriālā "Nemīlētie" un "Rūgts", tāpat viņš redzams jaunajā igauņu filmā "Kalev".

Zāle atklāj, ka saņēmis darba piedāvājumu no Daugavpils teātra. "Man piezvanīja Daugavpils teātra direktors un režisors Oļegs Šapošņikovs un teica, ka vēlas mani redzēt savā teātrī," saka Zāle, norādot, ka šobrīd veic saskaņošanas darbus ar Dailes teātri.

"Par mani Daugavpils teātris ļoti rūpējas, pat piešķīra dienesta dzīvokli. Nupat bija pirmais izrādes lasījums. Drīz sāksies mēģinājumi. Spēlēt uz skatuves - tā ir pilnīgi cita ķīmija nekā filmēšanās," iedvesmots ir Zāle, gatavojoties režisora Gata Šmita izrādei "Pamatnoteikumi".

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 21. marta numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu