Smiltēna laulātā draudzene atklāj, kā sadzīvo ar jauno statusu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edvards Smiltēns/Facebook

Jau piecus mēnešus Edvarda Smiltēna laulātā draudzene Kristīne Smiltēna ir Saeimas priekšsēdētāja kundzes statusā. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns?" Smiltēna atklāj, kā sadzīvo ar jauno statusu un pie kā joprojām nevar pierast.

Pērn rudenī pēc jaunās valdības darba sākuma līdzšinējās ilggadējās Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces krēslā sēdās agrākais Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns. Līdz ar karjeras kāpumu dzīve mainījās arī viņa ģimenei.

Saeimas spīkera kundze Kristīne Smiltēna nu pieņemšanās un citos pasākumos iziet kā valsts otrā lēdija, un tas nozīmē īpašu atbildību. Vaicāta, kā jūtas jaunajā statusā un vai ir pieradusi pie pārmaiņām, Smiltēna atklāj: "Viss ir lieliski, jūtos labi, komfortabli un nekādu neērtību vai sarežģījumu nav." 

Lai gan regulārā dažādu notikumu un pasākumu apmeklēšana Smiltēna kundzei itin labi iet pie sirds, viņa neslēpj, ka ir gan kāds aspekts, kam viņa joprojām cenšas pielāgoties.

"Vienīgā lieta, pie kā bija grūti pierast un ar ko vēl arī pašlaik cenšos aprast, ir miesassargi un tas, ka viņi ir klāt un nāk līdzi it visur, kurp dodamies," godīgi pastāsta Kristīne Smiltēna.

Pagājušajā nedēļā Smiltēna vietnē "Facebook" publiskoja foto, atzīmējot kāzu jubileju. Viņa pievienoja arī aprakstu: "Esiet laipni viens pret otru! Tas ir laulības zelta likums un noslēpums. Un vēl atcerieties, laulības dzīvē maģiska nozīme ir vārdam - piedod. Tikai tā var uzvarēt mīlestība.

Tie bija vārdi, ko teica mana mamma mūsu ar Edvardu kāzu dienā. Tie skan manās domās arī pēc 11 gadiem, un tie palīdz… palīdz noturēt līdzsvaru starp kritieniem un kāpumiem. Paldies, mans mīļotais, par skaistajiem kopābūšanas gadiem!"

Vairāk lasiet "Kas Jauns" 28. marta numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu